Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nový trend: Vyhlášené restaurace nyní za polovinu!

13. června 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Restaurace s cílem nalákat více návštěvníků nabízejí pro nové i stávající zákazníky řadu akcí pro získání opětovného zájmu ze stran kupujících. Občas se objeví nějaká slevová nabídka na konkrétní položku, nikdy se ale nejedná o doopravdy kvalitní restauraci či nabídku, kde bychom si mohli vybrat přesně to, co chceme my!

Nicméně časy se mění! Díky novému „kuponplusovému“ systému pro poskytování slev se nyní připojují restaurace nejvyšší kvality a začaly nabízet slevy více než 50 % na úplně vše!

Kupón Kupón | kuponplus.cz

Konkrétní příklad probíhající akce na KuponPlus.cz: Nabídka restaurace Pravěk na Andělu, která se zaměřuje hlavně na masové hody a je známá velkými porcemi. Poskytuje slevu 50 % na veškerý sortiment, což znamená, že zákazník s kupónem může v restauraci sníst cokoliv. Sleva se poté odečte z celkového účtu!

Pravěk Pravěk | kuponplus.cz

To samé nabízí například podnik Yo! Sushi, vyhlášená korejsko-japonská restaurace, kde mezi zákazníky často zahlédnete klientelu korejské či japonské ambasády. Restaurace Vás prostřednictvím slevy 51 % chce seznámit jak s japonskou kuchyní, kterou někteří z nás už trochu znají, tak také s výtečnou korejskou kuchyní, kterých v Praze moc nenajdete.

Suschi YO Suschi YO | kuponplus.cz

A pro ty, kteří si chtějí objednat nezapomenutelné argentinské steaky, je tady nabídka vyhlášené latinskoamerické restaurace El Barrio de Angel. Není časté, že by restaurace, která je známá připravou nejlepších a nejšťavnatějších steaků v Praze, vůbec poskytovala nějakou slevu. Takže si nelze nechat slevu 52 % na jídelní a vinný lístek ujít.

El Barrio El Barrio | kuponplus.cz

Již v minulosti bylo možné využít podobných akcí a nabídek od restaurací jako T.G.I. Friday’s, Potrefená Husa, Kolkovna, Indian Jewel a spousty dalších podniků zvučných jmen. Je to rozhodně velmi příjemný trend, který oceňují nejen zákazníci, ale i tyto vyhlášené restaurace. Jde o nový a skvělý způsob propagace a my, zákazníci, poprvé máme slevu bez omezení výběru na vše!

Probrat všechny nabídky!