Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nový trend: Češi našli nový způsob, jak nakupovat slevy!

 (Autor: www.kuponplus.cz)
4. června 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Kdo chce v dnešní době zakoupit slevu, ten už nevyhledává slevové nabídky na klasických slevových serverech, ale používá nový systém či koncept pro nakupování slev. Doby, kde slevové portály vybíraly jídlo či produkt za nás, tím pomalu končí a my si tím pádem dnes už můžeme vybrat přesně to, na co máme chuť. Tento nový koncept jako první přinesl na slevový trh KuponPlus.cz.

Nový „kuponplusový“ koncept vznikl nedávno, ale běhěm krátké doby na portálu KuponPlus.cz již nabízeli své služby nejsilnější značky na českém trhu, kupříkladu v oboru gastronomie řetězci Kolkovna, Paneria,  TGI Friday’s, Potrefená Husa, NEBE, sushibary a další. S KuponPlus.cz máme možnost si vybrat konečný produkt dle našeho gusta. Oproti nabídkám na běžných slevových serverech, kde jsme mohli pouze konzumovat portálem vybrané jídlo, máme nyní možnost si vybrat cokoli z jídelního lístku a k tomu nejsme výší konzumací nikoliv omezení.

Foto:  www.kuponplus.cz

 

Mimo gastronomie máme i větší svobodu při využití slev v ostatních oborech, jako například krása, zdraví, móda a dalších. Rovněž má KuponPlus.cz zvláštní sekce na zboží a cestování. Kromě jiných výhod, máme při výběru dovolené sami možnost si zvolit délku pobytu, kategorii pokoje či termínu, který nám nejvíce vyhovuje.

Foto:  www.kuponplus.cz



Nejdůležitější ale je, že tento systém, řeší veškeré problematiky, které nastávali s některými slevovými servery. Nyní máme ve všem naprostou transparentnost. Tak jsme, Češi, zas o krok dál, ceníme si opět vlastní výběr a kvalitu.

Foto:  www.kuponplus.cz

Podívejte se sami!