Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozesmátá Melania poprvé na veřejnosti od odchodu z Bílého domu, vynesla „malé černé“

Autor: Darina Jíchová - 
23. února 2021
06:15

Bývalá první dáma Spojených států Melania Trumpová (50) se poprvé od lednového odchodu z Bílého domu objevila na veřejnosti. Nejednalo se o žádné oficiální vystoupení, zašla si na romantickou večeři s manželem Donaldem Trumpem (74) ve floridském letovisku Mar-a-Lago, kam někdejší první pár přesídlil. Trumpová se předvedla v luxusních „malých černých“ a se zářivým úsměvem na tváři, informoval list Daily Express.

Trumpová se od přesunu na Floridu straní veřejnosti, což mimo jiné vyvolalo i dohady o tom, že její manželství s exprezidentem je v troskách a chystá se rozvod. První krok k rozpadu jejich vztahu mnoho vztahových expertů vidělo v tom, že se Trumpová rozhodla si otevřít kancelář bývalé první dámy mimo komplex Mar-a-Lago. Dalším náznakem se zdálo být i její valentýnské přání, kdy se o manželovi ani nezmínila.

Usměvavá a odpočatá Melania

Nicméně na svátek zamilovaných si Trumpovi zašli na romantickou večeři do jedné z restaurací v Mar-a-Lago, právě tam „selfíčko“ s první dámou ulovil uživatel instagramu Keith Otto, který snímek s usměvavou Trumpovou okamžitě sdílel na svých sociálních sítích. Bývalá první dáma působila nesmírně odpočatě, v černých šatech se zlatými ozdobnými knoflíky z módního domu Dolce & Gabbana doslova zářila, model podle uživatelů instagramu vyjde zhruba na 85 tisíc korun.

Trumpová ochotně zapózovala se svými fanoušky a široce se usmívala, takhle uvolněnou ji veřejnost během čtyř let v Bílém domě vídala jen málokdy. „Tyhle šaty zbožňuju a Melania ukázala, že je vždy šik a překrásná,“ ocenili další uživatelé instagramu.

Rozvod (zřejmě) nebude

Romantická večeře Trumpových rovněž umlčela dohady o tom, že by se manželé rozváděli. Nicméně podle vztahových expertů to neznamená, že „manželé v budoucnu nebudou žít odděleně“.

„Manželství Donalda a Melanie Trumpových je pečlivě sledováno a vždycky bylo zdrojem mnohých spekulací. Od inaugurace v roce 2017 do současnosti se veřejnost dohaduje o jejich vztahu. Na nespočtu snímků je zachycena vyloženě nešťastná Trumpová,“ připomněla expertka Pascale Laneová.

„Rozvod s mužem, jako je Donald Trump, by zanechal Melanii bez opulentního životního stylu, na který si za ta léta zvykla. Proto si nemyslím, že by k rozvodu došlo. Brali se v roce 2005, daleko před jeho prezidenturou. Osobně si myslím, že už řadu let vedou oddělené životy a Melania si dělá věci podle sebe,“ uzavřela Laneová.

Video  Donald Trump opouští Bílý dům  - Reuters
Video se připravuje ...

iFender ( 23. února 2021 14:13 )

Takze media pokracuji v kydani hnoje na Trumpovu rodinu.Nerzvadi se?Tak tam alespon napiste ,ze neni vylouceno,ze budou zit oddelene.To je profi novinarina.

Zobrazit celou diskusi