Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Melania je zpět: S úsměvem promluvila o lásce a síle, Trumpa nezmínila jediným slovem

Autor: Darina Jíchová - 
16. února 2021
06:20

Po téměř měsíční odmlce se na sociální sítě vrátila bývalá první dáma Spojených států Melania Trumpová. Ta nejdříve oznámila na twitteru zahájení činnosti své kanceláře, následně přidala valentýnské přání. Ve své valentýnce ale ani slovem nezmínila svého manžela, exprezidenta Donalda Trumpa, který v sobotu 13. února už podruhé unikl impeachmentu, informoval list Daily Mail.

„Během tohoto svátku sv. Valentýna myslím hlavně na statečné a inspirativní děti z instituce The Children's Inn, které jsem několik posledních let navštěvovala. Posílám jim lásku a sílu, dnes i každý den,“ uvedla Trumpová. Ani jednou se nezmínila o svém manželovi, se kterým v lednu oslavila 16. výročí svatby. Svůj příspěvek doplnila o fotky z minulých návštěv u dětských pacientů v marylandské nemocnici.

Mlčení bývalé první dámy

Trumpová se po odchodu z Bílého domu a přesunu na Floridu odmlčela, neobjevovala se na veřejnosti ani nekomunikovala přes sociální sítě. Několik jejích blízkých pro tisk vypovědělo, že připravuje otevření kanceláře. Trumpová se rozhodla, že bude pracovat mimo manželovo sídlo Mar-a-Lago, což mnozí z její strany považují za překvapivý krok. Někteří vztahoví experti dokonce poznamenali, že může jít o první známky toho, že se Trumpová chystá odejít od manžela.

Bývalá první dáma USA se nevyjadřovala ani k druhému impeachmentu, kterému Trump čelil. Nakonec ho ale Senát uznal nevinným. Exprezident byl původně obviňován z podněcování násilí, které vedlo 6. ledna ke vpádu do Kapitolu. Zatím není jasné, na čem přesně bude Trumpová pracovat, její tým tvoří 3 její poradci z Východního křídla. Jeden zdroj Daily Mail informoval o tom, že „Melania doufá, že se jí podaří vzkřísit kampaň Buďme nejlepší zaměřenou na děti a kyberšikanu“.

Trumpová si užívá v lázních a žárlí na Bidenovou

Zdroj rovněž vypověděl, že poslední tři týdny si Trumpová užívala odpočinku na Floridě, podle všeho nejvíce času strávila v lázních. „Chodí do lázní, pak si dá oběd a vrátí se do lázní. Večer pak večeří s Donaldem,“ uvedl jeden ze zdrojů. „Není to pro ni nic neobvyklého, v lázních tu stráví i několik dní, užívá si všech benefitů, které má k dispozici. Chodí na masáže, manikúru a pedikúru, obličejovou léčbu a další,“ doplnil další zdroj.

„Bývalá první dáma na rozdíl od manžela mentálně nechala Washington za sebou,“ okomentoval známý Trumpovy rodiny. Zdroje rovněž naznačily, že Trumpová žárlí na pozornost, které se dostává její nástupkyni Jill Bidenové. Nová první dáma USA se momentálně těší velké oblibě mezi Američany, jejich přízeň si získala i svým valentýnským počinem, kdy zahradu Bílého domu ozdobila obrovskými srdíčky.

Video  Donald Trump opouští Bílý dům  - Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi