Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Donald by dal přednost Ivance před Melanií,“ míní někdejší kamarádka a poradkyně Trumpové

Autor: Darina Jíchová - 
4. února 2021
05:45

Někdejší kamarádka bývalé první dámy Spojených států Stephanie Winstonová Wolkoffová opět odhalila další detail ze soukromí rodiny exprezidenta Donalda Trumpa. Autorka skandální knihy o Melanii Trumpové tvrdí, že Trump by dal přednost své dceři Ivance před manželkou Melanií – pokud by si mezi dvěma ženami musel vybrat, uvedl list Daily Express.

Wolkoffová v loňském roce vydala knihu „Melania a já“, ve které dokumentuje své 15leté přátelství se slovinskou exmodelkou. Jejich vztah ukončil skandál spojený s Trumpovou inagurací, kterou Wolkoffová pomáhala organizovat. Byla obviněná z toho, že si ona a její firma z příprav „ulily“ peníze. Wolkoffová určitý čas pracovala s Melanií Trumpovou ve Východním křídle, během této doby si pořídila i několik nahrávek bývalé první dámy.

Ve své knize Wolkoffová popsala také nevraživost mezi dvěma nejdůležitějšími ženami v Trumpově životě, jeho dcerou a manželkou. Pro web She Knows vypověděla, že bývalá první dáma by souboj o Trumpovu přízeň se svou nevlastní dcerou prohrála.

Wolkoffová: Ivance na ničem nezáleží

„Jeden z důvodů, proč jsem svou knihu napsala tak, jak jsem ji napsala, je, abych vysvětlila, že Ivanka by usurpovala Melanii a všechny její tradice v Bílém domě. Nezáleželo jí na ničem a na nikom, jen na sobě samé,“ prohlásila Wolkoffová. „Je pro mě důležité, aby svět věděl, kdo je a jaká je Ivanka Trumpová, to je asi důležitější než samotná Melania,“ dodala.

Vyjádřila také obavy, které v ní budí možnost, že by Ivanka Trumpová vstoupila do politiky. „Je jako Donald v kostýmku, tak jsme jí přezdívali. Je Donaldovo eso v rukávu,“ doplnila Wolkoffová a domnívá se: „A pokud by si měl Donald vybrat mezi ní a kýmkoliv jiným, vždycky by zvolil Ivanku.“ Zároveň se přiznala, že jí velmi dlouho trvalo, než si uvědomila, že Melania Trumpová ve skutečnosti není její přítelkyně.

„Spoustu lidí mě kritizovalo za to, jak dlouho mi trvalo, než jsem přišla na to, že Melania není moje opravdová kamarádka. Dlouho jsem se držela naděje, že přece jen nakonec vystoupí na moji obranu,“ svěřila se tisku. Nicméně během skandálu spojeného s inaugurací se Melania Trumpová postavila na manželovu stranu, což Wolkoffová vnímá jako „největší zradu“.

Samotná bývalá první dáma USA označila knihu za „lživou a pomlouvačnou“ a popřela její obsah. Trumpova rodina se nyní přesunula na Floridu, exprezident s manželkou a synem Barronem žijí v sídle Mar-a-Lago, Ivanka Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem, kteří oba působili v Bílém domě jako poradci, se přestěhovali do Miami.

Ivanka v politice

V tisku se začínají šířit zvěsti o tom, že Ivanka Trumpová co nevidět vstoupí do politiky. Podle korespondentky stanice CNN v Bílém domě Kate Bennettové dcera exprezidenta po útoku na Kapitol, který mají na svědomí Trumpovi příznivci, trochu zpanikařila. Bála se o svou budoucí politickou kariéru. „Podle mého zdroje měla prohlásit, že ji děsivé snímky výtržností v Kapitolu budou pronásledovat do konce života,“ tvrdí Bennettová.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí.  - Reuters
Video se připravuje ...

ovoce111 ( 4. února 2021 08:14 )

Geny nezapře. Omezená po Doníkovi a sebestředná po matce.

Zobrazit celou diskusi