Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Brácha se ségrou se fotí pro Only Fans a vydělávají desítky milionů: Za pyšné rodiče platí i hypotéku

Autor: ran - 
23. října 2021
15:03

Neobvykle blízcí jsou si sourozenci (24 a 29) ze Skotska. Nejen že spolu bydlí, dokonce se navzájem fotí na placené stránky OnlyFans pro dospělé. Jsou na nich tak úspěšní, že dokonce z milionových výdělků platí rodičům hypotéku.

Sourozenecké duo Daisy Drewová a Sean Austin ze skotského Glasgow se navzájem fotí pro placené webové stránky Only Fans, které nabízejí služby pro dospělé. Bratr se sestrou vydělávají tolik, že platí výdaje i za své rodiče.

Jako první začal na stránky své fotky posílat v roce 2019 Sean (29) a Daisy (24) se k němu po jeho naléhání připojila. „Když jsem s tím začal, měl jsem na stránkách obrovský úspěch, věděl jsem, že jsem chytil velké štěstí. Zároveň jsem ale cítil, že spousta lidí se na mě dívá skrz prsty,“ řekl podle New York Post Sean.

Zrovna byla na cestách po Novém Zélandu, když se Daisy odhodlala začít fungovat na Only Fans po roce, co sledovala raketový nástup bratrových výdělků. Nový job se i pro ni rychle stal hlavním zdrojem příjmů. Po návratu od protinožců v březnu 2021 se Daisy svěřila, kolik a kde vydělává, rodičům. Ti jí výběr požehnali, přáli si prý jen jediné – aby se jí nic nestalo.

„Táta je na mě pyšný, plně schvaluje, co dělám, fandí mi. Je to typický Glasgowčan, miluje fotbal a takové věci, tak byste si mysleli, že bude proti, ale on to bere. Vidí jako podstatné, že jsme s bráchou spokojení,“ vypráví Daisy o své rodině. Oba jsou šťastní, že mohou rodičům finančně krýt záda. Jak říkají, všechny je to ještě víc stmelilo. 

Sean s Daisy si prodejem sexy fotek a videí doposud přišli na více než 2 miliony dolarů (44 milionů korun). Přestěhovali se spolu do luxusního bytu v Londýně. I když spolu nikdy nic erotického nenatočili, Daisy je ráda, že jí Sean může kdykoli při focení pomoct. „Když v tom děláte dost dlouho, už vám nepřijde nic, za co byste se mohla stydět. A se Seanem je to o to jednodušší, že je gay – nemám tak zábrany, když před ním chodím v prádle nebo ukazuju prsa,“ říká Daisy k povaze jejich sourozeneckého vztahu. 

„Je velký puntičkář a ke mě velmi upřímný. Občas mu něco ukážu, a když mu to nepřijde dobré, klidně mi to řekne. Drží mě nohama na zemi, že mi říká pravdu, důvěřuju mu víc než většině lidí,“ libuje si nad soužitím s bratrem Daisy. I Sean je ze spolupráce nadšený. „Když začala s Only Fans a začalo se jí dařit, byl jsem vděčný nejen, že mám s kým sdílet novou cestu, ale i to, že to může být zrovna sestřička,“ je rád Sean.

Někteří z největších fanoušků dvojice přišli sami na to, že jsou sourozenci. „Pár se mi jich ozvalo, že vypadám jako Sean, ještě než jsem se o něm poprvé zmínila. Pak když jsem o něm začala víc mluvit. Bisexuálové mezi mými fanoušky si rovnou začali říkat o jeho přezdívku, aby si ho na Only Fans mohli najít,“ vzpomíná Daisy.

Když se jí nějaký muž svěří, že má podezření, že je sám gay, odkáže je na bratra. „Se Seanem jsem vyrůstala, měla jsem z první ruky, jak se hledá a zápolí se svojí sexualitou. Teď je z něj hrdý gay,“ líčí Daisy. „Nikdy jsem ho neviděla tak šťastného. Může pomoci jiným homosexuálům, aby se přijali takoví, jací jsou a nabrali tolik potřebné sebevědomí.“ Sean sestře přitaká. Pochvaluje si, že si může vydělávat peníze a otevřeně vystupovat jako gay a zároveň tím pomáhat ostatním.

On i sestra shodně říkají, že peníze jsou fajn, ale nejlepší na nich je prý to, že jim dávají svobodu a volný čas. „Je skvělé, že můžeme rodině nabídnout i něco jiného než peníze – a to čas s nimi strávený. Brzy letíme všichni společně do Los Angeles a brácha to za všechny zatáhl. Je to naše první skutečně rodinná dovolená za posledních 10 let,“ vypočítává Daisy plusy, které jim jejich nová práce přináší.

Teď už jen vzpomínají na to, když jejich rodiče celý rok pracovali, aby si našetřili na dva týdny dovolené. Už jim to přijde jako něco, co je dávno za nimi. Nyní si raději střádají zážitky a vzpomínky, říkají svorně. Ale i když jedou na dovču s rodiči, každý den si vyšetří chvilku o samotě, aby mohli pravidelně dodávat fanouškům obsah, za který si zaplatili.   

Ani jeden neplánuje s výnosným a pohodlným zaměstnáním přestat, chtějí to prý dělat tak dlouho, jak budou moct. „Je to bláznivé, když si srovnám, co máme teď a dobu jen před rokem, kdy jsme se se ségrou tísnili v malém bytečku v Glasgow. Nemůžu se dočkat, kam nás osud ještě zavane,“ těší se Sean.

Zobrazit celou diskusi