Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženská osobní stráž svolná k sexu a teror západu: Kaddáfího ubili, před smrtí žadonil o milost

Autor: mc - 
20. října 2021
10:44

Ve středu 20. října uplynulo přesně deset od smrti libyjského diktátora Muammara Kaddáfího. Jeho dopadením a následným lynčem vyvrcholila vlna odporu, kterou 17. února 2011 libyjská opozice zahájila vyhlášením takzvaného Dne hněvu. Tehdy se po násilných protestech a střelbě do demonstrantů naplno rozhořela krutá občanská válka, která přinesla neuvěřitelný výsledek. V říjnu 2011 Kaddáfího režim padl po dlouhých 42 letech.

Muammar Kaddáfí byl známý jako neomezený vládce severoafrické Libye dlouhých 42 let. Na mezinárodní scéně neblaze proslul svou nevypočitatelností a podporou teroristických organizací. Známý byl i pro svou výstřednost.

Legendární byly například jeho outfity. Převlékal se několikrát denně, neustále střídal parádní, zlatem vyšívané uniformy s extravagantními hábity vycházejícími z arabské tradice.

Stejně populární byla jeho osobní stráž skládající se výhradně z žen. Říkalo se jim Amazonky a nároky na ně byly velmi přísné. Musely být krásné, skvěle vycvičené a Kaddáfímu zcela oddané – včetně svolení k sexu, když o něj právě stál.

Jednalo se nicméně o člověka spoluzodpovědného za desítky teroristických útoků po celém světě a nekompromisního diktátora doma v Libyi.

Zvlášť otřesný je případ Kaddáfího ministra zahraničí Mansúra Rašída, který v roce 1980 emigroval, o 13 let později byl v Káhiře unesen a beze stopy zmizel. Jeho tělo se našlo až v roce 2014, a to v mrazícím boxu vily v libyjském hlavním městě Tripolisu. Dům v době únosu patřil šéfovi Kaddáfího tajné služby...

Podobný osud jako Mansúra Rašída nakonec potkal i samotného Kaddáfího. Ve čtvrtek 20. října 2011 letectvo NATO zaútočilo na konvoj aut mířící z Kaddáfího rodné Syrty. V jednom z automobilů seděl i sám Kaddáfí.

Co začali vojáci NATO, dokončili libyjští rebelové, kteří diktátora našli schovaného v odtokovém potrubí nedaleko místa útoku. Kaddáfí prosil o milost, té se ale od rozzuřených povstalců nedočkal. Rebelové dlouholetého vůdce země lynčovali a zabili.

Při pohledu na záběry jeho zbídačeného těla, které ještě téhož dne odvysílaly televizní stanice po celém světě, se ani nechce věřit, v jak neuvěřitelném postavení prožil Muammar Kaddáfí většinu svého života.

Neuvěřitelný životní příběh Muammara Kaddáfího si můžete prohlédnout v našem videu.

Upozornění: Záběry Kaddáfího lynčování jsou poměrně drastické a citlivějším divákům by mohly způsobit psychickou újmu.

zkzkz ( 20. října 2021 21:12 )

zkzkz ( 20. října 2021 21:12 )

almr ( 20. října 2021 20:39 )

http­s://ww­w.zl­ato.cz­/unca­tego­rized­/odtaj­neny-dokument-nato-zabilo-kaddafiho-aby-zabranilo-libyi-vytvoreni-meny-kryte-zlatem/

gabreta ( 20. října 2021 12:43 )

Kaddáfí musel zemřít, protože nepřistoupil na diktát strýčka Sama! Od té doby je Evropa v hajz.u, což byl taky záměr!!

pfoto1 ( 17. února 2021 14:15 )

Arab nechápe, proč Allah vložil americkou ropu do jeho písku

Zobrazit celou diskusi