Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Maminky prozradily svůj věk na Tiktoku a všechny šokovaly: Jedné z nich lidé tipují 12 let!

Autor: rc - 
24. července 2021
08:33

Sociální sítě šokovaly ženy, které zřejmě našly elixír na věčné mládí! Maminky Amatul, Munera a Anna McNultyová na sociální síť TikTok publikovaly videa, v nichž prozrazují, kolik jim ve skutečnosti je! Anna dokonce uvedla, že mnoho lidí jí tipuje pouhých dvanáct let.

Maminky Anna McNultyová, Munera  a Amatul se rozhodly zúčastnit výzvy na sociální síti TikTok, v níž lidé prozrazují, kolik jim ve skutečnosti je. Amatul, kterou sleduje 127 tisíc lidí, prozradila, že mnoho lidí jí tipuje sedmnáct let, což prý rozhodně není její věk. Pak svým fanouškům prozradila, že jí není 21, 25, 28, 31 a neoslavila ani 37. narozeniny.

Nakonec své fanoušky přestala napínat a uvedla, že jí je 42 let, čímž všechny naprosto šokovala. „Jsi tak krásná! Nevypadáš, že jsi starší pětadvaceti let ani o den! Tomu je těžké uvěřit. Myslím to vážně,“ napsal jeden z jejích fanoušků. „V žádném případě!“ nevěřil tomu další.

Annu McNultyovou sleduje na TikToku 6,5 milionů lidí. Mladá maminka ve videu prozradila, že si lidé myslí, že jí je 12-14 let. „A Google říká, že mám 165 cm.“ Ve videu však vše uvedla na pravou míru a prozradila, že jí je ve skutečnosti 19 let a měří metr padesát!

Dech svým fanouškům vzala i influencerka Munera, o níž si prý lidé myslí, že jí je 16 až 20 let. Je jí však pětačtyřicet let. „Co? Není ti třináct?“ napsal jeden z jejích fanoušků. „Vypadá nejvíc na 24,“ myslí si další.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu?

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi