Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Žena zoufale touží po zmenšení prsou: Neuvěřitelně ji bolí záda a muži ji obtěžují

Autor: jel - 
30. května 2021
19:49

Uživatelka TikToku Hollie Bee z Velké Británie ve svých videích odhaluje problémy, které má kvůli svým nadměrně velkým prsům. Její ňadra váží více než šest kilogramů a přestože na radu lékařů výrazně zhubla, žádné zlepšení se neprojevilo.

„Menší prsa jsem si přála už od třinácti let a to v té době byly jen z šedesáti pěti procent tak velká jako ta, co mám teď,“ popsala Britka v jednom z videí na sociální síti. Říká také, že má neuvěřitelné bolesti zad, bohužel oficiální rada od lékařů prý zní, aby zhubla a tím se její problémy napraví.

Hollie se snažila řídit radou lékařů a shodila více než 27 kilo, její prsa ale stále váží přes šest kilo a bolesti rozhodně neodezněly. „Podle zdravotníků bych měla zhubnout ještě dalších 31 kilo, aby se mnou vůbec začali operaci řešit a s největší pravděpodobností bych na ni stejně neměla nárok,“ postěžovala si.

Kromě problémů se zády má totiž také velmi nepříjemnou zkušenost s různým obtěžováním. V klubu za ní prý přišel neznámý muž, zmáčkl jí prsa a vydal zvuk troubení. Jindy ji zase muži říkali ať „prsa pustí na pastvu“. 

Nakonec se rozhodla, že zoufalou situaci musí vyřešit sama a začala shánět v přepočtu více než 200 tisíc na soukromou operaci. To se jí nakonec povedlo a na sociální síti uvedla, že už je objednána na konzultaci. Její video vidělo více než 2 miliony lidí a spousta žen jí vyjádřila podporu a popsala velmi podobnou zkušenost.

debruska ( 30. května 2021 20:11 )

Plně ženě zmenšení prsou doporučuji. Po operaci jsem přestala mít bolesti krční páteře a tím také bolesti hlavy.

Zobrazit celou diskusi