Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Volby v Česku dostanou zrzavý odstín. Exšéf Milionu chvilek Minář chce rovnou porazit Babiše

Aktualizováno -
5. října 2020
22:00
Autor: ČTK - 
5. října 2020
21:50

Exšéf Milionu chvilek Mikuláš Minář, známý mimo jiné výraznou zrzavou kšticí, potvrdil, že s novým politickým projektem půjde příští rok do sněmovních voleb. Chce je vyhrát spolu s nynější opozicí. O další vítězství v řadě bude usilovat přitom i premiér Andrej Babiš (ANO).

„JDU DO TOHO,“ hecnul se na svém facebooku Minář a přidal obšírnější vysvětlení. „Milí přátelé, začíná svítat. Navzdory koronaviru přišlo k volbám víc lidí než minule. A dali najevo, že už je vládní partaje nebaví,“ zmínil.

Aktivista vidí za letošní druhou nejvyšší účast u krajských voleb aktivity Milionu chvilek. „Teď je třeba udělat všechno, aby to za rok dopadlo ještě lépe. Všechny nás čeká mnohem těžší bitva. Dostat k volbám ještě víc lidí, kteří si přejí, aby naše země šla jiným směrem než v posledních letech,“ uvedl.

Video  Demonstrace proti Babišovi: Dav na Letné v sestřihu Blesku  - Blesk - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Minář neskromně: Půjdou se mnou tisíce dalších

Minář rovnou přidal i vysvětlení, proč si myslí, že je ho v politice potřeba – navzdory tomu, že například už v současné Sněmovně je devět stran a hnutí. „Protože je to třeba. Protože se mnou půjdou stovky a tisíce dalších. Protože chci,“ napsal.

„Ne, opravdu nesním celé noci o tom, že budu příštím premiérem. Dělám jen to, co umím. Spojovat, mobilizovat, nabíjet lidi a dodávat jim naději. To se mi potvrdilo i v minulém týdnu, kdy mi stovky lidí napsaly, že to vidí stejně. Zvedá se vlna,“ dodal Minář, který poukázal na to, 60 procent lidí i letos volit nešlo.

„Věřím, že za rok budeme společně se současnou opozicí slavit přesvědčivé vítězství ve velkých volbách. Vítr se otáčí. My to dáme!“ uzavřel mladý muž své pojednání, kde politiku dochutil řadou meteorologických pojmů.

Video  Babiš pro Blesk o volbách, obcházení v krajích i nepoměru mezi covidem a rakovinou  - Blesk - Jakub Veinlich, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

bilakonvalinka ( 8. října 2020 14:09 )

Oh -jaká to plamenná slova od Mináře! A co vlastně řekl?? NIC. Jen program antibabiš, to už víme, ale co dál!
Dobře, chce se spojit s opozicí, to znamená začít přijímat migranty, asi chce bezmeznou svobodu , nevím, nevím, proč to neřekne!!!!! Blbec!

hejhej ( 8. října 2020 14:04 )

rapid15: Každá strana má jít do voleb samostatně. Pokud se spojují, nemá cenu k volbám chodit - je to podvod!

hejhej ( 8. října 2020 14:01 )

Tak a mám poprskaný monitor od smíchu.Trapný ubožák Minář, který nedokázal zatím vůbec nic, jenom za cizí peníze organizovat pár šaškáren chce do parlamentu ????

marmat ( 7. října 2020 10:57 )

Taky to připomíná - kafebronz do zrzava.....

marmat ( 7. října 2020 10:53 )

NO kdo jen proběhl okolo upoutávky Barrandova na Soukupa ,
nemohl ignorovat diametrální obrat JS na Anti-Babiš !!!
Ale Mega evidentní !!!
Nechutnej, protože podtržený ironickými úšklebky....
Neni LIST "hnědý" ??? Nemyslím od lejna...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa