Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ovčáček má se souloží na Facebooku utrum. Mluvčímu Hradu smazali závadný obsah

Autor: val - 
3. listopadu 2015
11:49

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček porušil pravidla Facebooku týkající se nahoty. Administrátoři proto smazali jeho výstřední příspěvek s fotkami nahých členek skupiny Pussy Riot při veřejné hromadné souloži.

Ovčáček před pár dny zveřejnil na svém profilu několik fotografií protiputinovských aktivistek z ruské skupiny Pussy Riot nebo jejich podporovatelů, přičemž jedna z nich zachycuje veřejnou hromadnou soulož, které se minimálně jedna členka účastní.

Jeho příspěvek pravděpodobně pobouřil někoho z uživatelů, který jej nahlásil jako závadný. Administrátoři Facebooku jej smazali a vzkázali Ovčáčkovi, že takovýto obsah nedodržuje zásady týkající se zveřejňování nahoty.

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček a jeho příspěvek na sociální síti Hradní mluvčí Jiří Ovčáček a jeho příspěvek na sociální síti | Blesk/Facebook Jiřího Ovčáčka

„Co vadí Facebooku? Snímky hrdinů Pražské kavárny – Pussy Riot,“ komentoval své zjištění Ovčáček na jiné sociální síti, Twitteru. Pussy Riot jsou v ČR známé především kvůli proslulému vulgárnímu rozhovoru prezidenta Miloše Zemana, který označil aktivistky za pornografickou skupinku.

Blesk.cz už včera oslovil odborníky přes mediální komunikaci a tiskové mluvčí, aby zhodnotili Ovčáčkův příspěvek s nahotinkami. Shodli se, že se takto může snažit odvést pozornost od závažnějších témat.

ruprecht286 ( 4. listopadu 2015 17:51 )

Co to pražská kavárna vlastně je ?? Nejspíš něco jako fenomén Jára Cimrman. Neexistuje a přece žije svým vlastním životem. "Pražská kavárna" se omílá úplně jako magické zaklínadlo. Nejvíc se jí bohužel ohání ti, kteří neumí pojmenovat tzv. jádro pudla, nejsou schopni najít podstatu problému a tak všechno špatné svedou na tohle pěkné, stále omílané, slovní spojení. V Praze není dostatek kaváren, resp. počet židlí v kavárnách, které by zvládly pojmout počet zadků odpůrců prezidenta Zemana, nebo mistra jeho myšlenek Ovčáčka. P.S. V Praze jsem vyrostl a poblíž centra žiju celý život. Včetně kaváren.

radar666 ( 4. listopadu 2015 10:33 )

Ovčáčka vůbec nemusím,ale tady jde o jinou věc.Zde ,na jeho příkladu lze ukázat,jak dlouhé prsty mají lidé z "pražské kavárny ".Při prohlížení FB,narazíte na tolik nahoty a erotiky hraničící s pornem až jeden žasne.Nikomu to ovšem nevadí.V případě Ovčáčka ovšem pražská kavárna zasáhla a nechala ho z FB vymazat.Tomu říkám demokracie !Kam se hrabou komouši s jejich cenzurou!

borka30 ( 4. listopadu 2015 09:21 )

Udivuje mne, že zde neuzavřete tak nechutnou diskuzi. To vám jako nevadí????

tosca28 ( 4. listopadu 2015 02:26 )

vykur Ovcackovi, to je homoklada jak vysita, tomu se zavdecis.

osetrovatel_pavla219 ( 3. listopadu 2015 17:54 )

z toho by se jeden pochcal: http://www.jenpromuze.cz/start/21694-milos-zeman-se-pochcal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa