Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ovčáčkovi zablokovali Facebook. Svádí to na „pražskou kavárnu“ a už je zpět

Facebook zablokoval účet hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Někdo ho prý udal, že jde o falešný profil.
Facebook zablokoval účet hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Někdo ho prý udal, že jde o falešný profil.  (Autor: archiv Blesk)
Autor: kle, vr - 
18. října 2015
18:00

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček se nemohl přihlásit na svůj profil na Facebooku, byl zablokovaný. Hlas Miloše Zemana na to sám upozornil v neděli na Twitteru s tím, že profil vyřadila „pražská kavárna“ po jeho sobotních výrocích. Blesku navíc sdělil, že k zablokování došlo po jeho vyjádření k tématu uprchlíků nebo pražské kavárny. V neděli odpoledne ale byl už zase zpátky na síti.

„Profil na FB mám zhruba sedm let. Ani jednou nedošlo k jakýmkoliv potížím,“ sdělil Jiří Ovčáček Blesku. „Zajímavé je, že zatímco falešné účty Jiřího Ovčáčka nadále radostně fungují, ten pravý byl ohodnocen jako falešný,“ dodal. Podle něj prý někdo konkrétně nahlásil, že jde o falešný profil.

Prezidentův mluvčí si postěžoval na zablokovaný FB účet také na sociální síti Twitter. Pikantní je, že tuto síť sám Ovčáček již dříve označil za „kanál kavárníků“. Sám tam přitom dává jeden příspěvek za druhým.

Facebooková blokáda účtu Jiřího Ovčáčka každopádně trvala jen několik hodin. Milí přátelé, jsem po blokádě zpátky. I nadále se zde budu vyjadřovat – navzdory Pražské kavárně – politicky nekorektně, zmínil v neděli odpoledne.

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček je zpět na Facebooku. Pražské kavárně tu jistě naloží. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček je zpět na Facebooku. Pražské kavárně tu jistě naloží. | Facebook Jiřího Ovčáčka

ma30 ( 7. listopadu 2015 09:07 )

Největší omezenec a ignorant, který tady denně zapleveluje diskusi spoustou svých nenávistných a slabomyslných zvratků, se skrývá po nickem evzen-lovec-zen.

bezdrat ( 19. října 2015 14:01 )

Zapadni boleševickej tapetáři.

suov ( 19. října 2015 09:02 )

evzen-lovec-zen.,,ty máš v sobě Obamův průjem, jinak to nevidí,...

suov ( 19. října 2015 08:59 )

evzen-lovec-zen,-Ty budeš asi mentálně narušený a patříš do ústavu,,,,

honza54.. ( 19. října 2015 08:14 )

Pondělí 19. říjen 2015•Svátek slaví Michaela, zítra Vendelín AHA!ReflexiSport.czAuto.czPro ženy Blesk.czZprávy - HP zpráv24 hodin UDÁLOSTIPOLITIKASVĚTBLESK PRAHADOMÁCÍ EKONOMKAPOČASÍDALŠÍ Blesk.cz >Zprávy >Politika >Ovčáčkovi zablokovali Facebook. Svádí to na „pražskou kavárnu“ a už je zpět To nejčtenější na Blesk.cz Meteorologové, myslivci a věštci předvídají: Jaká bude letošní zima? Čeká nás dlouhá a tuhá zima? Jak to vidí meteorologové, klimatologové, lidé spjatí s přírodou i věštci? Schneiderová s kolegy ze StarDance: Stres spláchli alkoholem Hvězdy StarDance v sobotu poprvé zatančily a posléze zašly společně na pivo do hospody. Módní policie: Pohublá Basiková, pouťová Perkausová a exmilenka dramatika Havla… Pohublá Basiková, pouťová Perkausová a exmilenka dramatika Havla Obermannová. Která to dává a jaká ne? Pomáhala zaklíněné ženě při nehodě na Bruntálsku: Jiný řidič ji naboural Dávala první pomoc zaklíněné ženě při nehodě na Bruntálsku: Šofér ji naboural. Marksová v Blesku: 3410 korun měsíčně na migranta a pochyby o Michalákové Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová-Tominová o uprchlících i Michalákových Ovčáčkovi zablokovali Facebook. Svádí to na „pražskou kavárnu“ a už je zpět Facebook zablokoval účet hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Někdo ho prý udal, že jde o falešný profil. Facebook zablokoval účet hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Někdo ho prý udal, že jde o falešný profil.(archiv Blesk) 18. října 2015 ● 180 Tweet Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček se nemohl přihlásit na svůj profil na Facebooku, byl zablokovaný. Hlas Miloše Zemana na to sám upozornil v neděli na Twitteru s tím, že profil vyřadila „pražská kavárna“ po jeho sobotních výrocích. Blesku navíc sdělil, že k zablokování došlo po jeho vyjádření k tématu uprchlíků nebo pražské kavárny. V neděli odpoledne ale byl už zase zpátky na síti. „Profil na FB mám zhruba sedm let. Ani jednou nedošlo k jakýmkoliv potížím,“ sdělil Jiří Ovčáček Blesku. „Zajímavé

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa