Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Šok po návratu z dovolené: Nešťastnici omylem zdemolovali dům!

Autor: rc - 
26. října 2023
05:00

Zatímco si užívala dovolenou, zbourali jí dům! Susan Hodgsonová (60) z americké Atlanty se nestačila divit, když jí zavolala sousedka s tím, zdali si někoho najala k demolici domu. Susan však neměla ponětí, o čem mluví. Nakonec zjistila, že došlo k chybě a stavební firma zbořila její dům omylem.  

Na tento telefonát od své sousedky Susan nadosmrti nezapomeneme. Rodačka z americké Atlanty si užívala dovolenou, když jí zazvonil telefon. „Najala sis někoho, aby zboural tvůj dům?“ zeptala se jí sousedka. Šokovaná Susan odpověděla jen, že „ne“. Na to jí sousedka sdělila, že jí právě někdo barák zdemoloval.

Žena ze sousedství prý dělníky konfrontovala, ale nedočkala se od nich odpovědí. Susan pro televizní kanál Fox 5 Atlanta řekla, že na ni byli hrubí. Jeden z nich jí prý řekl, „aby zmlkla a starala se o své věci.“

Susan se proto obrátila na příbuzného, který se na místo rozjel. Poté, co zkontroloval všechny dokumenty, dělník prý připustil, že je na špatné adrese. Naštěstí ve chvíli demolice v domě nikdo nebydlel. „Je to zabedněné zhruba patnáct let,“ připustila Susan s tím, že se ale o dům i pozemek starají. „Stále zjišťujeme, co dělat,“ dodala. Firma zodpovědná za demolici se jí ještě neozvala. „Je těžké uvěřit, že si někdo myslí, že má právo prostě přijít, něco zničit, odejít od toho,“ uvedla s tím, že se ani firma neobtěžovala omluvit se.

Video  Déšť přerušil americký festival Burning man, lidé jsou uvězněni v bahně v poušti  - Twitter
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 26. října 2023 09:04 )

My tady tomu říkáme dřevěná chata. A hloupej usák tomu říká pomalu vila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání