Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ina T. hodnotí róby slavných žen: Lesk a bída večerních modelů celebrit!

/
  • Ina T. ohodnotila večerní modely celebrit.
    23. října 2023 ● 05:00

    Tápání na poli dress code udávající etikety se týká nejen běžné populace, ale i v ranku celebrit pohybujících se v showbyznysu. Outfity na premiéry, gala večery a další více či méně formální události vyžadují punc kreativity i originality zaručující, že daná persona nesplyne s davem, zároveň však nevsadí na levnou kartu prvoplánové extravagance. Večerní, s oděvním kodexem spojené akce zamítající civilní vyznění modelu jsou pak prubířským kamenem, prověřujícím stylingové řešení, jež je pro každého vysoce individuální. Které známé tváře na večerních společenských akcích tentokrát uspěly a kdo měl raději zůstat doma?

  • 1.

    Eliška Křenková (33) - Sexy sofistikovanost 1

    Hvězdou premiéry filmu Úsvit byla nepochybně představitelka hlavní role, a to nejen dík povedené vizáži ve stylu starého Hollywoodu, ale především výběrem šatů. Sametová, útlé křivky těla vykreslující toaleta od návrháře Borise Krále s kreativním řešením dekoltu a nohu odhalujícím rozparkem disponuje vkusným sex-appealem, jenž provází sofistikované, vytříbeností puncované róby, jichž se v tuzemském společenském rybníčku vyskytuje povážlivé minimum.

    Eliška Křenková.
    Autor: profimedia.cz

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

cervena_sedma: V Blesku nepracují žurnalisté, ale kdokoliv, kdo dokáže sesmolit nějakou větu a má laťku sebeúcty hodně nízko. Znalosti gramatiky tady nepožadují.

(23. 10. 2023 17:35)

Pollo: U hodnocení Holišové nepatří v první větě za slovem muzikál čárka. I bulvární žurnalista by si po sobě mohl text přečíst.

(23. 10. 2023 07:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy