Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Svět opustila oblíbená kulturistka (†41): Tajemnou smrt prošetřuje policie

Autor: štt - 
23. října 2023
05:00

Fanoušci fitness a kulturistiky truchlí. Zemřela jedna z populárních tváří sportu Raechelle Chaseová. Případem se nyní zabývá novozélandská policie. Kráska po sobě zanechala pět dětí. 

Raechelle patřila k oblíbeným sportovkyním. Před několika lety se s dráhou profesionální sportovkyně rozloučila, aby se mohla věnovat výchově svých pěti dětí. Na sociálních sítích ji sledovalo přes milion uživatelů.

Fanoušci i její bývalí kolegové ji nyní oplakávají. Raechelle za zatím nevyjasněných okolností zemřela. Médiím to potvrdila nejstarší dcera Anna. „Byla to neuvěřitelně cílevědomá žena, která inspirovala miliony lidí po celém světě. Nesmírně mi chybí,“ uvedla ve svém prohlášení.

K jejím největším úspěchům patřila účast na Olympii, prestižní soutěži v kulturistice. Byla vůbec první Novozélanďankou, která mohla poměřit své síly s celosvětovou špičkou. Dále se několikrát objevila na obálce sportovního magazínu Oxygen, napsal New York Post.

Po ženě zůstalo pět dětí včetně dvojčat. Více než patnáct let byla vdaná za Chrise Chase, s nímž se rozvedla v únoru 2015. V rozhovoru jejich vztah nazvala „toxickým“ a varovala ostatní ženy, aby v zájmu svých dětí neváhaly opustit muže, kteří mají sklony k násilí.

Video  O čem se mlčí - Domácí násilí  - Videohub
Video se připravuje ...

Uživatel_5500418 ( 24. října 2023 10:13 )

Záleží kolik měla v sobě včeliček to už neřeknou . Jen do toho třeba se dát napíchat.

kamil capka ( 23. října 2023 10:45 )

Pokud byla očkovaná, tak se zařadí k té spoustě sportovců, kteří tu jako mladí už nejsou a to náhle jak se vždy uvede.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání