Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Narkomanka Katka (46) z dokumentu Třeštíkové: Selhávají jí orgány!

Autor: jel - 
19. října 2023
05:00

Šestačtyřicetiletou Kateřinu Bradáčovou proslavil časosběrný dokument režisérky Heleny Třeštíkové (74). Katka se roky potýká se silnou drogovou závislostí. Přestože se několikrát pokusila přestat, vždy se nakonec vrátila k drogám. Nyní navíc údajně bojuje s vážnými zdravotními problémy.

Helena Třeštíková začala dokument Katka natáčet v roce 1996, kdy bylo hlavní protagonistce teprve 19 let a žila v terapeutické komunitě. Byla rozhodnutá, že už se k drogám nikdy nevrátí, a doufala, že bude mít v budoucnu normální život.

Cirhóza jater

K závislosti se však vždy nakonec vrátila. S drogami nepřestala ani v těhotenství, kdy měla navíc aktivní žloutenku typu C. Její dceru Terezku vychovává babička, Kateřina byla zbavena rodičovských práv v roce 2010. 

V současné době žije Kateřina pravděpodobně na ulici. Na sociálních sítích se občas objeví zprávy, že ji někdo zahlédl v ulicích Prahy. Často pod vlivem drog.

Podle informací webu Expres.cz po letech známou narkomanku dohnaly zdravotní problémy. „Bohužel se stalo to, co jí hrozilo už dávno. Má cirhózu jater a do toho velmi špatnou imunitu,“ řekla serveru žena, která je údajně s Kateřinou v pravidelném kontaktu. „Bojuje a léčí se,“ dodala.

Miroslav Miki ( 19. října 2023 23:36 )

Stejně má výdrž,tolik fetu ta játra musela zlikvidovat.Bude tvrdší než má lihoš

Andre Zeman ( 19. října 2023 22:42 )

A jo. A to vypadala líp. No ta Katka je fakt “dobrá” na to pozorování, co ještě vydrží. Jinak život k ničemu.

Andre Zeman ( 19. října 2023 21:37 )

To si taky dycky řeknu, když vidím článek o ní.😁

padrino ( 19. října 2023 21:34 )

Každá je strůjcem svého štěstí.Pro ní škoda filmového materiálu.

zuzakirsch ( 19. října 2023 21:03 )

Tam se nedávají botičky, tam to řeší auto s radarem a kamerou, a pak místo botičky dostanete dopis s modrým pruhem a výzvou o zaplacení pětiklíštěte.

Zobrazit celou diskusi