Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tereza H. popsala zkušenost s drogami: Tancovala jsem u tyče bez kalhotek, pervitin jsem brala téměř půl roku!

Autor: pma - 
2. října 2023
05:00

Za údajné pašování heroinu strávila sedmadvacetiletá rodačka z Uherského Hradiště v pákistánském vězení Kot Lakhpat téměř čtyři roky. V roce 2021 ji soud zprostil všech obvinění a Tereza H. se na jaře 2022 vrátila zpět do Česka. Své zážitky a zkušenosti předává na platformě Herohero svým fanouškům a občas nešetří i peprnými detaily. V nejnovějším videu popsala svou bohatou drogovou zkušenost a šokovala tancem u tyče bez kalhotek.

„Cigarety jsem začala kouřit už ve 13 letech,“ přiznala svým fanouškům v nejnovějším videu na platformě Herohero Tereza H. I když to její rodiče zjistili, rodačka z Uherského Hradiště si nedala říct a kouřila i nadále. Po čase se k cigaretám přidala i marihuana. „Vím, že to je špatné, ale kdo to někdy nezkusil, že,“ konstatovala Tereza.

Ve dvaceti letech ale přišla další zkušenost s drogami. Jako společnice vyzkoušela v Belgii i tvrdší narkotika. „Nevím už přesně, co to bylo, ale myslím si, že to byl pervitin, který byl asi namíchaný s kokainem,“ šokovala Češka. Po nějaké době se jí přitížilo a zavolala tehdejší přítelkyni, zda jí nemůže pomoci. „Sára dojela, profackovala mne, a místo aby mi řekla, že to byl můj první klient a že už to stačilo a jedeme domů, narýsovala mi další lajnu a tu jsem si měla dát, aby se mi udělalo líp,“ vysvětlila Tereza.

Byla jsem jako zvíře!

Do té doby se podobné akce prý opakovaly velmi málo a nárazově. „Dávala jsem si něco příležitostně, jen abych spíš netrhala partu,“ popsala Češka. Situace se ale změnila poté, co Tereza znovu odletěla do Belgie a následně i Pákistánu. Při několikáté návštěvě Belgie Tereza užila znovu pervitin a přihodila k tomu i extázi. „Byla jsem jak zvíře. Bylo to katastrofální. Teď kdybych viděla nějaké video, tak se hanbou propadnu,“ přiznala se žena.

Tereza se svěřila i s tím, že si jednou pod vlivem drog na párty sundala kalhotky a udělala si z nich gumičku do vlasů. Pak začala dokonce tancovat u tyče. „Lidé si mě natáčeli, tleskali, a až potom mi došlo, že jsem neměla ty kalhotky,“ uvedla Češka. Dodnes je prý ale přesvědčena, že jí někdo asi hodil něco do pití.

Závislá jsem nebyla

Po návratu do rodné vlasti si Tereza rozhodla užívat a drogy brala pravidelně. „Pamatuji si, že jeden čas jsem to (pervitin, pozn. redakce) brala půl roku v kuse,“ šokovala přiznáním žena. Druhým dechem ale dodala, že byly dny, kdy se bez drog ber problémů obešla, a že zpětně ví, že závislá nikdy nebyla.

„Pokaždé to byl asi pervitin, heroin jsem nikdy neměla. Což je paradox, když mě s ním pak chytili na letišti,“ udělala si sama ze sebe legraci Tereza. „Vím, že už se to nikdy nevrátí. Drogy bych si už nedala. Nedoporučuji to, není to taková sranda,“ varovala Češka fanoušky. 

diskutujici ( 3. října 2023 05:03 )

Ještě chvíli počkáme a vzpomene si i na těch 9 kilo, o kterých nevěděla. Obyčejná šlápota, ze které někdo dělá celebritku.

Jana koublova ( 2. října 2023 21:21 )

Chudáci rodiče,tohle číst o dceři.

David ( 2. října 2023 19:00 )

Á *** se zas ozvala.Došly peníze.

Uživatel_5576245 ( 2. října 2023 16:21 )

A Terezka,už tady dlouho nebyla a nic se nepsalo

krapotkin ( 2. října 2023 16:12 )

To už jí zase děláte reklamu ? No, vlastně je načase začít, volby budou už (nebo až) za dva roky a ona se do Parlamentu v dnešní podobě hodí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání