Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vyprávění Terezy H. z pákistánské basy: Pokus o vraždu a vyvolaný potrat!

Autor: jel - 
27. června 2023
10:44

Tereza H. (27) strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení za údajné pašování drog. Po návratu do České republiky se rozhodla, že odhalí i ty nejmenší detaily celého svého příběhu a všechno, co ve vězení prožila. V nejnovějším příspěvku popsala osud jedné ze svých spoluvězeňkyň. Ta si schválně vyvolala potrat v pátém měsíci těhotenství.

Tereza byla v roce 2021 zproštěna všech obvinění a minulý rok se konečně vrátila do rodné země. Odhalila, co předcházelo její cestě do Pákistánu i jak se zapletla s lidmi, kteří jí podle jejích slov drogy podstrčili. 

Ve vězení strávila skoro čtyři roky a potkala tam za celou dobu mnoho dalších žen. V nejnovějším videopříspěvku na platformě Herohero mladá Češka popsala osud jedné spoluvězeňkyně.

Vyvolala si potrat!

Jednalo se prý zhruba o třiatřicetiletou ženu, která měla bohatého staršího manžela a dvě děti. Pak si ale našla mladičkého asi o deset let mladšího milence. „Začala si s tím mladým klukem a otěhotněla s ním. Manželovi ale řekla, že je to jeho dítě, protože on netušil, že to táhne s někým jiným,“ popsala situaci Tereza. 

„Jenže ona chtěla být s tím mladým klukem, a tak se s ním dohodla, že zabijí toho manžela,“ doplnila s tím, že mladík měl přijít do jejího domu, kde měl manžela zabít, ale nepodařilo se mu to a zavraždil jen člena ochranky. Policii potom prozradil, že měl se zmíněnou ženou poměr a ona ho do celého incidentu namočila. Ve vězení tak skončila i ona. Manžel jí řekl, že ji odpustí a dostane ji ven, ale jenom v případě, že po porodu půjde na testy a dítě bude jeho. 

„Ona věděla, že to dítě je toho mladého. Byla už asi v pátém měsíci těhotenství a zhruba každé dva týdny měla soud. Zaplatila dvěma holkám, aby jí k tomu soudu nosily pilulky na potrat, i když už byla v tom pátém měsíci,“ vysvětlila Tereza s tím, že se snažila potrat vyvolat i různými jinými způsoby a nakonec se jí to skutečně povedlo a potratila. Vše pak prý svedla na jednu z hlavních bachařek s tím, že jí prý v noci nepomohla. Ale protože manžel této ženy byl bohatý, tak dozorkyni suspendovali.

Před 5 lety zatkli Terezu H. Před 5 lety zatkli Terezu H. | Facebook/Profimedia

Jaroslav Vašíček ( 27. února 2024 14:02 )

Nesoudím ji.Protože soud patří Vyšší instanci A vy debilkové nesuďte taky a nebudete souzeni i vy!Padnout může každý,ale je důležité,aby znovu povstal a aby mu někdo pomohl.

Uživatel_5576245 ( 29. června 2023 08:52 )

Ještě štěstí,ze nebyla těhotná ona sama.Za chvíli sepíše všechny své zážitky a vydá román.

DanY67 ( 29. června 2023 06:14 )

😁👍

DanY67 ( 29. června 2023 06:13 )

Jaké údajně pasování?je to obycajna šlapota basů si zasloužila odsedět celou!o tom není žádná.Delate s ní oběť?a při tom je to obycajna pašerácká !Dobře placená prostitutka.To může vykládat někomu kdo by nevěděl rozdíl mít zavazadlo o 9kg těžší.kdo by to nepoznal ?jen blbec by ji uvěřil!

Uživatel_5522193 ( 29. června 2023 05:50 )

Jestli si myslí že ji někdo věří nebo lituje,tak je blbější než je to zřejmé. Prolhanà dobrodružka, která si hraje na oběť a myslí si že jsou lidé idioti. Ale zase prodá kecy a dostane peníze, protože makat se jí evidentně nechce 🙈

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání