Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Brutální vražda v dovolenkovém ráji: Blondýnku (†27) někdo uškrtil!

Autor: rc - 
19. června 2023
14:00

Několik dní řecká policie pátrala po pohřešované Anastazje Rubinské (†27), která pracovala v hotelové kuchyni na ostrově Kos. Pátrání dopadlo tragicky. Její tělo vyšetřovatelé našli v odlehlé oblasti zabalené v prostěradle. Někdo ji zřejmě uškrtil. Policisté v souvislosti s případem zadrželi muže (32) z Bangladéše.

Polka Anastazja Rubinská odjela na slunný ostrov Kos za prací. Sedmadvacetiletá blondýnka, která se na sociální síti Facebook často chlubila fotografiemi ze svých cest, pracovala v hotelové kuchyni. Minulý týden ale beze stopy mizela.

Zmizení mladé krásky na policii nahlásil její přítel (28) v úterý 13. června. Dvojice pobývala na Kosu spolu. Partner policistům řekl, že s ní naposledy telefonoval v pondělí večer. Tehdy mu řekla, že moc pila a že ji někdo odveze domů na motorce.

Následně mu prý poslala polohu, kde ji má vyzvednout. Ovšem poté, co její milovaný přijel na místo, nebyla tam. Několikrát se ženě snažil dovolat, ale marně. Mobil měla vypnutý. Díky aplikaci pak její telefon našel a to zhruba pět kilometrů od místa, kde se měli setkat. Druhý den se ani Anastazja neobjevila v práci. Po ženě začali pátrat policisté i dobrovolníci. 

Pátrání trvalo několik dní. Vyšetřovatelé poté oznámili krutou zprávu. Anastazju našli mrtvou v letovisku Marmari. Její tělo našel dobrovolník, který se podílel na pátrání. Otřesný nález učinil v odlehlé oblasti. Tělo nešťastnice bylo zabalené v prostěradle a pohozené ve vysoké trávě. Podle informací serveru pronews.gr ji pachatelé zbili, znásilnili a následně uškrtili. Tělo našli zhruba kilometr od domu muže z Bangladéše, jehož policisté již dříve zadrželi.

Policisté podle dimokratiki.gr zadrželi dalších pět cizinců z Pákistánu a Bangladéše, nicméně čtyři z nich po výslechu propustili. Při výslechu skupina vypověděla, že Anastazju údajně potkali v pondělí večer 12. června v supermarketu. Žena prý byla opilá a nabídli jí, že ji odvezou k nim domů. Anastazja podle jejich slov souhlasila. Jeden ze zadržených mužů z Bangladéše uvedl, že spolu měli pohlavní styk. Vyšetřovatelé na případu nadále pracují.

Video  Magdalena Š. přichází k soudu. (6. června 2023)  - Blesk.cz - Daniel Šesták
Video se připravuje ...

lukim ( 22. června 2023 09:57 )

No, jestli zrovna Kos by byl dovolenkový ráj si dovolím po nedávné zkušenosti hodně pochybovat !!

spania ( 19. června 2023 19:56 )

Chudák holka...Byla ale příliš naivní a lehkomyslná.Ten její přítel to možná taky bral všechno na lehkou váhu,možná,kdyby pro ni přijel včas do práce,nemuselo se to stát...Kdo ví,jak to bylo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání