Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tereza H. o problémech s právníky: Hájil ji muž, co dostal ven vražedkyni a vzal si ji za ženu!

Autor: jel - 
4. června 2023
05:00

Češka Tereza H. byla v Pákistánu v březnu roku 2019 nepravomocně odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Celou dobu však tvrdila, že je nevinná, proti rozsudku se snažila odvolat. Během doby, co se Tereza snažila dosáhnout toho, aby byla zproštěna všech obvinění, vystřídala hned několik právníků. I o nich promluvila v nejnovějším videopříspěvku na platformě Herohero, kde popisuje celý svůj příběh.

Mladá blondýnka se minulý rok, po téměř čtyřech letech strávených za mřížemi v Pákistánu, konečně vrátila do České republiky. Zamilovala se, našla si práci a rozhodla se, že fanouškům odhalí celý svůj příběh se všemi detaily. Založila si účet na platformě Herohero, kam pravidelně přidává krátká videa, v nichž zážitky popisuje.

V nejnovějším videu promluvila sedmadvacetiletá Češka mimo jiné o problémech s právníky. V minulosti už prozradila, že za prvního právníka, kterého měla, zaplatila její rodina obrovský balík. Ona měla ale dojem, že je nastrčený od lidí, kteří ji do problémů dostali, a že se ji u soudu snaží potopit. Přestože Tereza nikoho nejmenuje, je obecně známo, že jejím prvním právníkem byl Čaudhrí Džavád Zafar. Češka o něm v roce 2020 napsala v dopise pro Blesk, že jí měl dokonce dělat „nechutné návrhy“.

Právník dostal z vězení vražedkyni

Tereza v příspěvku popsala, že nějakou dobu ji obhajovaly dvě mladé právničky, které jí poslal muž, jehož znala jenom jako pana T. S nimi ale nebyla spokojená, přestávala věřit tomu, že se jí snaží pomoci. Navíc měla pocit, že je soud příliš neposlouchá. „Začal za mnou chodit jeden právník, neustále mi něco vykládal a chtěl být můj právník.“ Mladá žena mu sice nejprve řekla, že už právničky má, ale nakonec se na něj poptala svých spoluvězeňkyň.

„Všechny mi říkaly věci jako: ‚Jo, to je ten úchyl.‘ A že chce každé holce pomoct jenom proto, aby si ho vzala. Byla tam mladá holka, která měla tři děti a zabila svého manžela. Tento právník se jí nabídl, že jí pomůže, když si ho pak vezme,“ uvedla Tereza, jež doplnila, že obhájce skutečně tuto dívku dostal z vězení a ona si ho pak vzala. Nejvíce mladé Češce poradila spoluvězeňkyně, která byla ve vězení zhruba každé tři měsíce, protože dělala neustále podvody, a právě tento právník ji vždycky dostal ven. Tereza tedy nakonec souhlasila a k nelibosti muže, co s ní byl také obviněn, opět vyměnila právníka.

Ač ani tohoto obhájce Češka nejmenuje ve videu, pravděpodobně se jednalo o Asghara Dogara, který ji zastupoval velmi dlouho. Tuto informaci však nelze potvrdit ani vyvrátit.

Video  Miliardářovi Vítkovi zmrazili majetek! Potápějící se loď na Vltavě. A Tereza o šikaně ve vězení.  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Hasiči Praha
Video se připravuje ...

lollo ( 4. června 2023 13:09 )

A máme tu další Nedělní chvilku poezie od Terezky.

doktormediciny ( 4. června 2023 12:36 )

Hm no...Jako zpesttreni nedelniho odpoledne to ovsem je dopbre..

zuzakirsch ( 4. června 2023 09:23 )

Dnes si za svůj příběh říká o 5€ měsíčně. Tím, že ji tam k dnešnímu dni sleduje 883 lidí, tak má 883*5€, tedy 104000 měsíčně. A jde to i bez pašování a roztahování nohou všem.

Uživatel_5415699 ( 4. června 2023 08:27 )

Kolik ji to asi hodí ten jedenčlánek o ***?

kapturek ( 4. června 2023 06:43 )

komedie o lidske spine pokracuje, meli si ji tam nechat na dozivoti, zas.rana paseracka a tady v kocourkove se s ni udela hvezdu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání