Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tereza H. otevřeně: Šokující cesta k soudu!

Autor: jel - 
29. května 2023
16:33

Sedmadvacetiletá Češka Tereza H. byla v lednu 2018 zadržena na letišti v Láhauru za údajné pašování drog. V pákistánském vězení Kot Lakhpat strávila čtyři roky, než ji nakonec soud zprostil všech obvinění. Po návratu do Česka se rozhodla, že se o zážitky z věznice podělí s fanoušky na platformě Herohero. V nejnovějším příspěvku popsala svoji první cestu k soudu.

Terezu soud zprostil všech obvinění v listopadu 2021. Ve věznici mezitím strávila téměř čtyři roky. Minulý rok se po letech konečně vrátila do České republiky a postupem času se rozhodla, že podrobně popíše úplně vše, co během té doby prožila.

V nejnovějším videu promluvila o první cestě k soudu. Zaměstnankyně ambasády jí nejprve oznámila, že následující den bude mít soud, bachařky ve vězení jí ale tvrdily, že k soudu má jít až o den později. Tereza se proto ráno věnovala úklidu cely a běžným věcem, jak byla zvyklá.

Rozpadající se autobus

„Přišla bachařka a říká, že mám jít za pět minut k soudu, proč ještě nejsem oblečená. Když jsem jí říkala, že mi řekly, že dnes soud nemám, odpověděla, že se spletly a ať jsem za pět minut nachystaná,“ popsala blondýnka na platformě Herohero. Dodala, že jí pouze spoluvězeňkyně půjčily nějaké pákistánské oblečení, nestihla se ani osprchovat.

Když přijel autobus, který měl vězeňkyně odvézt k soudu, Tereza se nestačila divit. Uvedla, že byl podobný americkým školním autobusům, měl ale úplně vymlácená okna. „Sedačky byly také úplně rozbité a vzadu bylo pět míst, kde seděli muži se zbraněmi. Zřejmě kdybychom chtěly utéct, ale nevím, za celou dobu, co jsem tam byla, že by se něco takového stalo,“ popsala Češka. „Divila jsem se, že ten autobus vůbec drží, ale oni mi řekli, že s tímto rozpadajícím se autobusem už jezdí několik let.“

Tereza dodala, že jednou vězeňkyň k soudu jelo tolik, že se do autobusu nevešly, a ona musela sedět vzadu na rezervní pneumatice.

V autobuse si ale mohla zapálit, což pro ni byla velmi šťastná chvíle, protože od zatčení neměla cigaretu, a to byla přitom silná kuřačka.

Video  Miliardářovi Vítkovi zmrazili majetek! Potápějící se loď na Vltavě. A Tereza o šikaně ve vězení.  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Hasiči Praha
Video se připravuje ...

Uživatel_5415699 ( 29. května 2023 20:55 )

Zase ta c.o.u.r.a.

lokii ( 29. května 2023 19:24 )

To jsou vzdycky titulky- co je na tom sokujiciho. Sebrala se a jela k soudu.
Myslim,ze ve vezeni nedelala nic tak zavratneho, aby to nemohla prerusit.
Ma stesti, ze se z toho vezeni dostala a ze je doma. Ono to obvineni, ktere proti ni bylo vzneseno, ji mohlo jinde stat zivot.

Lucie Nová ( 29. května 2023 17:32 )

Ježiši, už jsem se lekla, že nádheře došly historky Když je někdo tak tupý....A přesně - jiní by hnili ve vězení nebo už to měli za sebou a tohle stvoření....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání