Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tereza H. zveřejnila video zásadního momentu jejího života: Návrat do Česka a znovu shledání s tátou

Autor: jel - 
26. srpna 2023
05:00

Sedmadvacetiletá Tereza H. strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení za údajné pašování drog. Celou dobu však trvala na své nevině a závěrem roku 2021 ji soud zprostil všech obvinění. Po komplikovaných průtazích se nakonec na jaře minulého roku konečně vrátila do České republiky. Pohledná blondýnka nyní zveřejnila dojemné video právě ze svého příletu do Prahy a ze shledání s tatínkem.

Osvobozující rozsudek vynesl nad Terezou soud v listopadu roku 2021. Bohužel pak trvalo poměrně dlouho, než byla vůbec z věznice propuštěna. Naděje, že stráví vánoční svátky s rodinou, se rychle rozplynula. Pak přišly další nepříjemnosti. I když byla z vězení venku, nemohla odcestovat ze země. Celníci jí totiž začali dělat problémy a nechtěli jí vrátit pas. Nakonec ale vše dobře dopadlo.

Mladá Češka na jaře roku 2022 přiletěla do rodné země tajně. Jediný, kdo o jejím příletu věděl, byl její tatínek, který už s ní strávil nějaký čas v Pákistánu po jejím propuštění, ale do České republiky přiletěl o něco dříve.

„V téhle chvíli na letišti, kde mě čekal a natočil taťka, ještě média myslela, že doletím až za dva dny. Ale taťka vždy přemýšlel o krok napřed!“ popsala Tereza.

Tereza nyní na platformě Herohero zveřejnila zmíněné video. Pohledná blondýnka na něm jde v roušce a se dvěma kufry po pražském letišti. „Tak a tady ji máme, po čtyřech a půl letech tu máme Terezku,“ komentuje to nadšeně tatínek a jeho dcera se směje, že její příjezd natáčí.

Video  Tereza H. se 3. března 2022 objevila u soudu v Islámábádu  - Blesk
Video se připravuje ...

 

Gretka ( 26. srpna 2023 14:16 )

Tato “ celebrita drog “ na fotkách velmi tuctová žena, nechápu tu změnu imič, 🥲

David ( 26. srpna 2023 12:15 )

Už je tu zase!Toto trvalo!Už jsem se nemohl dočkat dalšího příběhu téhle čubky!

romanwitt ( 26. srpna 2023 12:00 )

Vy někomu přejete prostřelenou hlavu? Jste nemocný a nebezpečný člověk. Měl by jste se léčit.

maxpax ( 26. srpna 2023 10:26 )

Nesmíš zapomínat , že Uherské Hradiště leží na území bigotně věřících. Takže KDU - ČSL měla silný motiv dostat svoji ovečku z maléru.
Dva tři otčenáše před spaním pak Zdechovského , a nejen jeho, zbaví nějakých výčitek svědomí . Mají to tihle lidé v životě jednoduché, nic je netíží, netrápí, Bůh vše řeší za ně a bere na svá bedra

maxpax ( 26. srpna 2023 10:08 )

Dva kufry upomínkových předmětů od KDU-CSL . Ne každý, kdo leze z krimu si nese pouhý pytlíček věcí
Vždyť ani Máří Magdaléna nebyla přeci prostitukou . Byla "jen posedlá sedmi démony" . Čili zvrhlá bez možnosti jakékoli nápravy. Démony ale Jéžíš vyhnal . Čím a jak to už se neuvádí . Pak už z Máří byla příkladná ženština, dnes už svatá
Máří na očistu měla Jéžíše Terezka má na to bulvár

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání