Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zděšení Terezy H. v pákistánském vězení: Spoluvězenkyně zabila dítě (†2) a pak...

Autor: pma - 
23. července 2023
20:10

Sedmadvacetiletá rodačka z Uherského Hradiště strávila v pákistánské věznici za údajné pašování drog téměř čtyři roky. V listopadu 2021 byla zproštěna viny a následně se vrátila do rodné vlasti. Po krátké odmlce se Tereza H. rozhodla svým fanouškům skrze videa na platformě HeroHero odvyprávět svůj příběh. V posledním příspěvku Češka přiblížila jednu ze svých spoluvězeňkyň. Ta prý zabila teprve dvouleté děťátko svého bývalého přítele a mrtvolku vložila do kufru.

Každý týden sdílí Tereza H. na svém kanále příhody o tom, jak se dostala do Pákistánu, jaký byl návrat domů, ale popisuje i to, jak trávila roky ve věznici Kot Lakhpat. V nejnovějším videu na platformě HeroHero popsala Češka jednu spoluvězeňkyni, ze které měly všechny ženy v base strach.

Žena zpočátku působila příjemně. „Když jsem ji prvně viděla, měla na hlavě drdol a brýle. Vypadala hrozně mile a byla mi sympatická. Připomínala mi učitelku ze základní školy,“ svěřila se fanouškům Tereza.

Vztah jako matka s dcerou

Vztah spolu měly vězenkyně skoro až jako matka s dcerou. „Vždycky mě chytla za škraně (tváře, pozn. redakce) a dala mi pusu na líčka,“ popsala ženu Češka. Po čase ale zjistila děsivý důvod, proč s ní vězenkyně v base skutečně je. Pákistánka měla v minulosti manžela, který se s ní po čase rozvedl a našel si novou ženu. S tou zplodili potomka, což Terezinu spoluvězeňkyni rozčílilo.

„Té ženě nějak hráblo a to dvouleté dítě jejího bývalého zabila. Pak ho dala do sportovní tašky, kterou si nechala v pokoji. Když po několika dnech začala ta taška smrdět, přestříkala ten pach sprejem,“ šokovala svým vyprávěním fanoušky Tereza.

Působila jako čarodějnice

Pákistánka nakonec tašku i s mrtvým batoletem hodila na střechu svému sousedovi, kam prý běžně vyhazovala odpadky a zbytky z domácnosti. „Soused to samozřejmě na střeše objevil a došlo mu, že to musí mít na svědomí ona žena, tak zalarmoval policii,“ vysvětlila Tereza.

Ve vězení se vražedkyně svým jednáním ostatním dokonce chlubila. „Říkala furt, že ho zabila. A že prý pokud si její bývalý udělá další dítě, tak že podobně zabije i to,“ řekla ve videu Češka. Za vraždu dítěte Pákistánka dostala od soudu trest 25 let za mřížemi.

„Nikdo se s ní po tom už moc nechtěl bavit. Ne že bychom se jí všechny úplně bály všechny, ale působila jako čarodějnice,“ uzavřela děsivou vězenkyni Tereza.

 

Lucie Nová ( 25. července 2023 16:11 )

Došly témata, co, hvězdo....Prý se bude vdávat....Tak to musí být další inteligence - nikdo normální si nevezme štětku, navíc s touto historií, kterou blije všude...Krásnou budoucnost

Pipina Královská ( 24. července 2023 04:52 )

A kolik dětí by zabila tato fetonosná smrtihlavka🤔?

JanJanJan ( 23. července 2023 22:32 )

Láry fáry paní ševcová

JanJanJan ( 23. července 2023 22:31 )

Látky fáry paní ševcová

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání