Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šťastná Tereza H. po návratu z Pákistánu: Na dovolené se zasnoubila s přítelem Mariánem!

Autor: jel - 
7. července 2023
10:54

Sedmadvacetiletá Tereza H. strávila téměř čtyři roky ve vězení v pákistánském Láhauru za údajné pašování drog. Po návratu do Česka začala pracovat v gastronomii a zamilovala se do fotbalisty Mariána. Podle všeho jsou spolu opravdu šťastní. Z dovolené si totiž Tereza přivezla i zásnubní prstýnek.

Mladá Češka strávila v drsném vězení Kot Lakhpat téměř čtyři roky, než odvolací soud konečně v listopadu roku 2021 vyslyšel argumenty jejího právníka a zprostil ji všech obvinění. 

Po tahanicích s pákistánskými celníky, kteří ji nechtěli vrátit její věci, se konečně minulý rok vrátila do rodné země. Na nějakou dobu se skryla před světem, ale pak se rozhodla, že naopak popíše i ty nejmenší detaily svého zatčení i pobytu ve vězení. 

Do roka a do dne?

Kromě toho si také našla práci, v níž je velice spokojená, a hlavně se zamilovala. Jejím partnerem je Marián K. (29), který v březnu roku 2012 debutoval v první české fotbalové lize za uherskohradišťský klub Slovácko. V současné době hraje za divizní SFK ELKO Holešov.

Zamilovaná dvojice spolu počátkem července vyrazila na dovolenou do Turecka. Odtud se pohledná blondýnka vrátila s prstýnkem na ruce. „Chci se pochlubit, proběhly zásnuby. Jsem opravdu šťastná,“ přiznala Tereza. Dodala, že po návratu z dovolené si musela jít nechat prstýnek vyměnit, protože jí nebyl, už jí ale sedí dobře a má prý má tendenci na něj neustále koukat. „Jen chci říct, že to není tak, že bychom se museli brát, protože jsem těhotná, ani neplánujeme se vzít přesně do roka a do dne, vezmeme se prostě, až se nám bude chtít,“ doplnila. Na závěr dodala, že s Mariánem jsou spřízněné duše, a mají dokonce společná tetování.

kukuku ( 9. července 2023 16:50 )

S Holešovem hrajeme 20.10. To už bude mít "po ptákách".

pisecanda ( 7. července 2023 21:48 )

No, tak to bude mít maminka ženicha “ radost”, takovou snacha…….. k pohledání. Chudák kluk, kam dal oči a to ostatní…..?

beda88 ( 7. července 2023 21:43 )

nuuuu, pisálkové v článku, že: údajně pašovala..," to je vtip ne? do roka a dne ale bude rozvod. až se čutálisté z okresního přeboru nalejou v klubovně, tak to někomu nedá se zeptat jakou má "techniku hole." a pak přijde přeshubu a výčitky. prý, kdyby z ní vylétli všichni ptáci, tak je zatmění slunce.

papouskova ( 7. července 2023 19:36 )

Jo měla....od Dostojevského Idiota...o mladém knížeti Myškinovi..vy to rozhodně musíte znát.

egyptanka ( 7. července 2023 19:01 )

Tak snad z ní bude normální baba. Gratuluji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání