Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dávid (34) utratil miliony za luxusní auto i dovolené: Zbohatnout měl na pyramidové hře!

Autor: rc - 
20. června 2023
06:50

Užíval si luxusních dovolených i aut. Dávid G. (34) však nakonec skončil v hledáčku slovenské policie. Rodák z Košic, který podnikal v oblasti finančnictví, si měl údajně díky pyramidové hře přijít na desítky milionů! 

Dávidovi G. z Košic bylo pouhých jednadvacet let, když se dal na finanční poradenství. Organizoval různé kurzy v oblasti financí, prodával spoření a pojistky. Nakonec podle informací slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ pracoval jako zmocněnec kyperské společnosti NLF Plus Limited. V Česku založil její dceřinou společnost NLF Invest zabývající se investicemi.

Luxusní dovolené

V podnikání se mu dařilo. Jezdil na dovolené do Švýcarska, Dubaje i Monaka. Na svatbě mu zpívala zpěvačka Dara Rolins. Pořídil si i luxusní mercedes za víc než 3 miliony korun. Nicméně nakonec si na něj došlápla policie. Jeho úspěch podle výše zmíněného deníku tkvěl v pyramidovém schématu, kdy od různých malých podnikatelů shromažďoval peníze a využíval je k vyplácení investorům. Tím si prý přišel v přepočtu až na částku přesahující 180 milionů korun. Podvést měl víc než tisíc lidí.

Vyšetřování pokračuje

V roce 2019 jej zadržela policie a ještě ten rok ho obvinila. Policisty na něj upozornil anonym. V podvodech mu měl pomáhat navíc Matej V. (47) z Piešťan, který čelí obvinění. Dávid si však údajně stále užívá svobody. „V případu je obviněna jedna osoba za pokračující obzvláště závažný zločin podvodu spáchaného formou účastnictví. V této věci v současnosti nadále probíhají procesní úkony, proto nebudeme poskytovat bližší informace ke stavu vyšetřování a způsobu ukončení tohoto vyšetřování,“ uvedla pro Plus JEDEN DEŇ policejní mluvčí Denisa Bárdyová.

Video  Pár se oddával sexu přímo na frekventované ulici v Nitře  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Mr MRD ( 20. června 2023 15:30 )

Tohle je příběh "jedna paní povídala", avšak je li pravdivý, tak bych hosanka určitě nesoudil a zavítal.
Prostě sebrat veškerý majetek a hotovo! Poškození si víc, než takovéto gesto, nezaslouží. Za blbost se platí a omi si to budou pamatovat až do konce života. Vzdělání halt něco stojí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání