Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza H. o nepříjemnostech ve vězení: Trapný incident s tamponem! A proč přibrala?

Autor: jel - 
30. května 2023
17:38

Sedmadvacetiletá Češka Tereza H. strávila v pákistánském vězení téměř čtyři roky za údajné pašování drog. Nakonec byla všech obvinění zproštěna a po návratu domů se rozhodla s fanoušky sdílet vše, co za mřížemi prožila. V nejnovějším příspěvku na platformě Herohero popsala, jak po první návštěvě u soudu musela bachařce ukazovat zavedený tampon, a řekla i to, proč ve věznici přibrala.

Mladou Češku zatkli v roce 2018 na letišti v Láhauru. V jejím kufru bylo údajně devět kilo heroinu. Za pašování drog byla později nepravomocně odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Ačkoli byla nakonec všech obvinění zproštěna, za mřížemi strávila necelé čtyři roky. O svých zážitcích nyní vypráví ve videích na Herohero.

V nejnovějším příspěvku popsala první cestu k soudu. Přestože jednání trvalo pouhých deset minut, musela čekat na ostatní vězeňkyně, a tak strávila den cestováním a osmihodinovým čekáním. Při návratu do věznice však přišlo nepříjemné překvapení. 

Nejtrapnější okamžik

Přišlo totiž prohledávání. Nejprve měla Češka problém s tím, že v bezpečnostním rámu „pípala“, i přesto, že na sobě nic kovového neměla. Nakonec se ukázalo, že problém byl v kosticích u podprsenky. To ale nebylo vše.

„Prohledávání bylo brutální, všem sundaly šály, prohmatávaly gumy od kalhot, do podprsenek se dívaly. No a pak přišlo to nejhorší, vedoucí říká: ‚Tak, Terezo, tak si dřepni,‘ a já jsem to nechápala,“ popsala blondýnka s tím, že jí bylo řečeno, že jí ostraha sáhne mezi nohy, jestli tam nic nepronáší.

„Bachařka si dala na ruku šálu té ženské a zajela jí mezi nohy a prohmatala to tam, jestli tam něco má nebo ne,“ vysvětlila Češka s tím, že z toho byla nesvá a bylo to pro ni opravdu nepříjemné. „Nahmatala tam něco tvrdého a ptala se mě, co to je, tak jsem odpověděla, že tampon, ony to ale nechápaly, tak jsem řekla, že je to na menstruaci, ale ony to neznaly,“ řekla Tereza s tím, že pak byla situace ještě nepříjemnější. Musela jít s dozorkyní na záchod a tampon povytáhnout, aby bachařka viděla, že opravdu do věznice nic nepronáší. Dodala, že to pro ni bylo opravdu velmi trapné.

Proč přibrala?

Tereza se na posledním videu také rozpovídala o tom, proč ve vězení přibrala. Byla tam sice dostupná kantýna, ale  zpočátku neměla moc peněz. Avšak protože má ráda sladké, vyřešily se spoluvězeňkyní situaci po svém.

„Když jsem neměla peníze a měla jsem chuť na sladké, tak jsem si za 60 rupií (asi 16 Kč, pozn. red.) koupila bílý cukr a jedla jsem ho po lžičkách,“ uvedla blondýnka. „Proto jsem potom tak nakynula, ono když člověk sní během týdne kilo cukru, tak je to hned,“ dodala se smíchem na závěr.

Video  Děsivé svědectví po výbuchu v Olšanech. Detaily pohřbu Trumpové a Tereza H. o vězení  - Bára Horáková
Video se připravuje ...

Dagmar Andersova ( 31. května 2023 05:09 )

Svět se v *** obrátil. To je popularita.

ferryx ( 30. května 2023 23:48 )

To ještě ta blbka někoho zajímá?

Uživatel_5614978 ( 30. května 2023 20:20 )

Tady už není co dodat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání