Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Těhotná Tereza H. už vybírala kočárek: Nakonec šla na potrat!

Autor: pma - 
7. října 2023
05:00

Sedmadvacetiletá rodačka z Uherského Hradiště Tereza H. byla v roce 2018 zadržena na letišti v Láhauru za údajné pašování drog. V pákistánském vězení Kot Lakhpat strávila téměř čtyři roky, než ji soud zprostil viny a vrátila se do rodné vlasti. Na platformě HeroHero Tereza fanouškům bez servítek popsala, jak před časem neočekávaně otěhotněla a řešila, zda si potomka nechat či ne.

V nejnovějším videu na platformě HeroHero se Tereza H. rozhodla svým fanouškům svěřit s velmi osobní zkušeností. „Ano, byla jsem na potratu. Stalo se to 21. ledna 2017,“ začala své vyprávění.

Tereza H. fanouškům přiznala i to, že v roce 2014 podstoupila gynekologický zákrok. „Měla jsem zanícené vaječníky. Doktor mi potom říkal, že možnost mít někdy děti u mě bude tak 50 na 50. Když jsem tedy s někým potom spala, tolik jsem to neřešila a myslela jsem si, že děti mít zkrátka asi nemůžu,“ uvedla brunetka.

Rozkol v rodině

Když se ovšem v roce 2020 z jedné z cest do zahraničí vrátila do Česka, nedostavila se očekávaná menstruace. „Koupila jsem si test a byly tam dvě čárky. Udělala jsem si teda další a tam byly taky,“ řekla fanouškům Tereza. Posléze zjistila, že je na začátku druhého měsíce.

Stálého partnera ale Tereza neměla, navíc někteří členové rodiny ji od volby nechat si dítě odrazovali. „Táta to bral úplně jinak než mamka nebo babička. Říkal mi, že nemám peníze, chlapa ani zázemí a jak to zvládnu,“ vysvětlila mladá žena. Přiznala, že se dokonce dívala i na kočárky.

Potratu nelituje

Nakonec se ale Tereza H. rozhodla jít na potrat. „Bylo mi dvacet, neuměla jsem se pomalu postarat ani o sebe, natož o dítě,“ přiznala Tereza v osobní zpovědi. Muž, se kterým Češka otěhotněla, jí na potrat poslal peníze. „Stálo to zhruba šest tisíc korun, byla jsem už ve třetím měsíci,“ uvedla Tereza H.

Dnes svého rozhodnutí nelituje. „Kdyby se to dítě narodilo, dneska by mu bylo nějakých šest let. Neumím si to moc představit, sama se cítím ještě jako dítě. Navíc kdybych porodila, zhruba po roce by mě zavřeli v Pákistánu a to by byla hrůza,“ uzavřela téma Tereza.

Video  Jak probíhá interrupce? Je to zásah pro tělo i duši.  - Videohub
Video se připravuje ...

Danueri ( 19. října 2023 11:24 )

Tereza H. udělala dobře, že nepřivedla na svět dítě. Nezaslouží si být matkou.

Jasmine Novak ( 16. října 2023 14:43 )

Opr. Období fetalni

Jasmine Novak ( 16. října 2023 14:42 )

Shluk buněk? To myslíte vážně..?!? Ten Váš shluk měří už cca 5cm,fatální období přechází do embryonalniho, má nehty na rukách i nohách,jemné vlásky. Dítě už se umí pohybovat, zatíná dlaň v pěst, umí otevírat ústa, zívat a sát. Dokonce se umí smát a cucat si palec.

lekno ( 8. října 2023 18:57 )

Viděli jste někdy reálné video, jak reaguje ten pro vás "shluk buněk", když ho jdou zlikvidovat ? Je v šoku - ve smrtelném stresu.. Je to dítě, od svého početí. Od té vteřiny disponuje vlastním mini-tělíčkem, které se mu začne okamžitě vyvíjet. Není součástí matčina těla – je to už samostatné stvoření s právem na svůj život.

ivana kollerova ( 8. října 2023 17:04 )

neni to zadne dite, ake shluk buñek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání