Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza H. (26) o prvním návratu z Pákistánu: V kufru vezla podivný náklad!

Autor: jel - 
24. března 2023
05:00

Příběh Terezy H. (26) zná celé Česko. Tedy alespoň od chvíle, kdy ji 10. ledna 2018 zadrželi celníci na letišti v pákistánském Láhauru. Tvrdili, že v jejím kufru našli necelých devět kilogramů heroinu. Mladá blondýnka nakonec strávila téměř čtyři roky ve věznici Kot Lakhpat, než byla zproštěna všech obvinění. Nyní se rozhodla, že fanouškům prozradí, co předcházelo jejímu zatčení.

Tereza H. byla více než rok po zatčení v Pákistánu odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Ze soudní síně tehdy odcházela v slzách, ale nevzdala to. Celou dobu tvrdila, že je nevinná, proti rozsudku se odvolala. Jenomže pákistánské soudy nepracují nejrychleji… A celé situaci nepomohla ani pandemie koronaviru. Než soud konečně projednal její odvolání a zprostil Terezu viny, mladá žena si v láhaurské věznici odseděla téměř další tři roky.

V nejnovějším videu na platformě Herohero Tereza popsala svou první cestu do Pákistánu, kde měla dělat fotomodelku. Focení nakonec proběhlo až poslední den týdenního pobytu a podle jejích slov mělo zvláštní průběh.

Podivné sošky!

Pak už mladá Češka měla opustit Pákistán. Její doprovod jí ale s sebou dal před odletem podivné sošky. „Řekl mi, že ty sošky jsou dárky pro toho borce, co se mnou byl v Anglii. Byla to taková žena, zlatá kočka a dva psi, ještě to dal do takové krabice. Pak mi řekl, že potřebuju i velký kufr, protože povezu i ty nové boty a tašky,“ popsala zvláštní situaci s tím, že dotyčný muž letěl o den dříve než ona. Zaplatil jí hotel, kde tekla teplá voda, takže si po týdnu užila teplou sprchu.

Pak se vydala na cestu do Francie, dokonce letěla vyšší cestovní třídou. V letadle dostala jídlo, víno, zmrzlinu a také deku, a tak se po mnoha dnech konečně pořádně vyspala. Cesta zpět proběhla zcela bez problémů.

Video  Tankujeme levněji! Tereza opět šokuje, měsíc soulože zadarmo! A Pavel v Polsku.  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

Lucie Nová ( 26. března 2023 12:49 )

A dnes nic, žádný nový článek o hvězdě ? ))))

Lucie Nová ( 24. března 2023 11:41 )

Jediný, kdo neustále konspiruje jsi Ty....Já se jen směji

Jakub Pražák ( 24. března 2023 10:29 )

co teda znamenala věta - "on mě zabije", paní detektivko? Bylo to mířeno na jejího komplikce? Nějakého jiného kámoše? Člověka co na ní čekal v cílové destinaci? Na jejího otce? Na nějakého klienta, co s ním byla domluvená na službách.. Nevíš o tom nic, jen konspiruješ, ale máš potřebu to napsat do každé diskuze - řekla: "on mě zabije", tak je všechno jasný. Jsi úplně hloupá. Zmiňuješ třeba Thajsko. V Thajsku by člověk z Evropy rozhodně za drogy neseděl doživotně. Američany zpravidla pouští do své vlasti do několika měsíců. Do Evropy to trvá trochu déle.

Jakub Pražák ( 24. března 2023 10:22 )

tak čti seriózní zpravodajství, tohle je Blesk. Pak máš taky svobodnou volbu kliknout na to, co tě zajímá. Dám ti skvělou radu - když tě něco nezajímá, neklikej na to a už vůbec k tomu nepiš nějaký svoje výblitky, jak tě to nezajímá.

y1xcvbnm ( 24. března 2023 10:16 )

Copak dělá Hanča a Tonča ??? O tom napište , jak tyhle dvě krasavice stály stát tolik milionů , kolik už vrátily ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání