Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Hrůza na přechodu v hlavním městě: Video zachytilo smrt školáka!

Řidič tramvaje srazil mladíka (†14).
Řidič tramvaje srazil mladíka (†14).  (Autor: Polícia SR - Bratislavský kraj)
Autor: štt - 
21. října 2023
13:00

K tragické nehodě došlo tento týden v Bratislavě. Chlapec přecházel kolem stojící tramvaje a nevšiml si dalšího vozu přijíždějícího z protisměru. Záchranáři dítěti již nedokázali pomoct.

Přestože městské dopravní podniky pořádají další a další kampaně, jejichž cílem je cestující informovat o dodržování pravidel silničního provozu, počet nehod výrazně neklesá. K další tragické nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne v Bratislavě na Vajnorské ulici.

Video  Za poslední dva dny v Bratislavě došlo ke třem podobným nehodám.  - Polícia SR - Bratislavský kraj
Video se připravuje ...

Pod koly přijíždějící tramvaje skončil čtrnáctiletý chlapec, který se nejspíš vracel domů z nedaleké základní školy. Dle informací zveřejněných na serveru Nový čas zemřelý nebyl slovenské národnosti.

Policie, která se nyní případem intenzivně zabývá, uveřejnila část videozáznamu zachycující momenty těsně před nehodou. Jak potvrdili i přítomní svědci, dítě se na přechodu nerozhlédlo. Navíc mělo na hlavě kapuci a v uších sluchátka.

Kromě záchranářů na místě zasahovali i hasiči. Teenager totiž zůstal zaklíněný pod tramvají. Vyprošťování trvalo několik hodin. Dle mluvčího Dopravních podniků Bratislava se jedná již o třetí podobnou nehodu, která se stala během posledních dvou dnů.

fjdksla ( 22. října 2023 22:04 )

Dítě se nerozhlédlo. Kristepane! Ještě že jste nenapsali čtrnáctileté batole.

Jiří Zvěřina ( 21. října 2023 17:00 )

Ta sluchátka jsou fakt zlo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání