Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Malá Alexandra (†7) se udusila balónkem: Zemřela na vlastní narozeniny!

Autor: hpe - 
10. října 2023
15:27

Velké latexové héliem naplněné balónky předčasně ukončily život malé oslavenkyně. Matku by prý ani ve snu nenapadlo, že by nevinný dárek mohl její dceru zabít. Channa Kelly teď na sociálních sítích varuje ostatní rodiče před používáním podobných výrobků.

Malá Alexandra Hope Kelly nedávno oslavila své sedmé narozeniny. Po narozeninové oslavě jí doma kromě dárku zbylo i hodně heliových balónku. Děvčátko bavilo balónky postupně praskat, a tak poprosilo svou matku, jestli by nemohlo prasknout ten největší, číslovku 7. Matka jí to bez větších rozpaků povolila a mezitím odešla do vedlejší místnosti, kde na nějakou dobu usnula. Jakmile se probudila, nemohla uvěřit vlastním očím. Na zemi leželo bezvládné tělíčko její dcery.

Chana si nejdříve myslela, že její dcera jen spí. Vzápětí si ale s hrůzou uvědomila, že dceři prasklý balónek přilnul k obličeji. Matka jí hned latex z hlavy odstranila, ale dívčino tělo už bylo bezvládné. Záchranáři přes četné pokusy už dítě zachránit nedokázali. Doposud není jasné, co bylo přesnou příčinou smrti. Ve hře je, jak otrava héliem, tak udušení latexem.

Chana ostatním rodičům vzkázala, aby si dávali větší pozor i na tak zdánlivě neškodné věci, jako jsou balónky.

„V něděli, 1. října se celý muj svět zhroutil jenom proto, že jsem si nebyla vědoma rizik spojených s títmo typem balónků… Doufám a modlím se, že sdílením mého příběhu se podaří předejít dalším dětským úmrtím. Nikomu bych nepřála, aby si procházel touto bolestí a utrpením, které s sebou ztráta dítěte přináší,“ popisuje zkušenost na svém facebookovém profilu.

ginkognito ( 13. října 2023 13:17 )

Celé divné. Radši už o tom nepište. Vždy, když vidím obězní vymaštěnce, tak se mi to nějak nezdá.

fido2 ( 12. října 2023 14:34 )

To je nějaká blbost, ne?

Moly28 ( 10. října 2023 15:57 )

Proč šla spat přes den, když má tak malé dítě???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání