Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie hledá bezohledného cyklistu: Na chodníku srazil malého chlapce a ujel

Autor: jel - 
10. října 2023
08:18

Kladenští policisté pátrají po neuvěřitelně bezohledném cyklistovi. Ten ve čtvrtek 5. října v místní části Kročehlavy srazil na chodníku dítě v předškolním věku a od nehody ujel. Kriminalisté se obrací s prosbou o pomoc s identifikací muže na veřejnost.

Událost se stala kolem půl čtvrté odpoledne. Sražený chlapeček skončil po nehodě v nemocnici. Podle policejní mluvčí Michaely Richterové cyklista oblečený v modrofialové teplákové soupravě jel na kole po chodníku, kde neměl co dělat, a srazil dítě předškolního věku, které následně upadlo na zem. 

Video  Bezohledný cyklista v Kladně Kročehlavech srazil na chodníku dítě a ujel  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Místo toho, aby muž na kole zastavil, celou situaci řešil a poskytl dítěti pomoc, pokračoval v jízdě dál a z místa nehody ujel,“ doplnila Richterová. Cyklistu se zatím nepodařilo ztotožnit, kriminalisté se proto obrací na veřejnost s prosbou o pomoc.

„Ačkoliv kamerové záznamy nejsou nejkvalitnější, věříme, že by ho i přes to mohl někdo poznat,“ řekla mluvčí. Každý, kdo by měl o bezohledném muži nějaké informace, se může obrátit na policisty ze skupiny dopravních nehod na telefonním čísle 974 873 250 nebo na mobilním čísle 702 207 630. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

Wells ( 10. října 2023 19:29 )

Vypadá to že to dítě mu vběhlo do cesty. Kde měl rodiče?

lucie13 ( 10. října 2023 11:29 )

Někteří cyklisti se chovají hůře než obtížný hmyz. Myslí si, že jim patří jak chodníky, tak silnice.
Srazit malé dítě a ujet může jen d.e.b.i.l. Když vidím malé dítě, jedno zda v autě či na kole, jednoduše zpomalím, abych měla čas na případné reakce, pokud dítě změní směr.

Martin Šíma ( 10. října 2023 09:44 )

To znamená, že policie hledá všechny ciklisty? 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání