Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další brutální napadení mezi dětmi: Dívku v Kladně zkopaly spolužačky přímo pod okny školy

Autor: jel - 
9. října 2023
14:41

Dívky z druhého stupně základní školy v Kladně zaútočily minulý týden ve středu na spolužačku přímo pod okny školy. Napadenou na zemi kopaly, a celý incident si navíc natáčely na video. Oběť skončila v slzách, naštěstí vyvázla bez zranění. Případem se zabývá policie.

O případu informovala TV Nova, která má k dispozici také video útoku. To má zachycovat pouze část celého incidentu. Napadená dívka na záběrech leží na zemi a jiná ji kope do oblasti páteře. 

Agresivní útočnice navíc nešetří urážlivými slovy. „Tak vidíš, že brečí, já to říkám celou dobu, ať ji jdeš zbít jak psa,“ říká na videu jedna z nich. Televizi se ozvala příbuzná oběti, podle ní nešlo o první incident. V minulosti už měla její neteři jedna ze spolužaček dát dvě facky.

Incident řeší středočeská policie, která ale vzhledem k věku zúčastněných nebude poskytovat bližší informace. Jak ale sdělila mluvčí Michaela Richterová, komisařka zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání jinak trestného činu výtržnictví a nebezpečného vyhrožování.

Video  Spolužáci na školním výletě poplivali ukrajinskou dívku.  - Twitter/Anastasiia Sihnaievska
Video se připravuje ...

Manowar ( 10. října 2023 11:58 )

U tohoto napadení Pávek řekne,vždyť to jsou děti.

Klarka Klarka ( 9. října 2023 20:27 )

Také čekám zda bude s maminkou pozvána od prezidenta na Hrad! Ale asi ne, protože ji zkopala spolužákyně... A tisková mluvčí a kancelář prezidenta vydá prohlášení, že na děvče nikdo neplival! A o tom to je!😆🥳🤕

Anifa ( 9. října 2023 16:35 )

Dětem, které se dovedou rvát, seřvat učitelku nebo starého člověka, kterým dáváte za příklady youtubery, modelky ,podřadné hvězdičky ze seriálů a některé fotbalisty, kteří jsou za vodou a neumí pořádně kopnout do míče, nemohou konkurovat děti vychované v rodině, kde dodržují nějaká pravidla a mají se rádi

Uživatel_5634767 ( 9. října 2023 14:54 )

Děcka jsou agresivnější víc než kdy v minulosti byli. Nebojí se tak páchají! Zákony jim nahrávají i proti rodičům. Mrskat je rákoskou jak to bývalo, pokud se člověk nebojí páchá zlo. Co to je za děcka s tak hnusným chováním, z jakých rodin pochází, zřejmě to vidí doma a příklady táhnou. Vědomě někomu ubližovat, tak ten by zasloužil hodně velký výprask, jinak z nich vyrostou zloději a vrazi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání