Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Maminku (†27) tří dětí zasáhlo přistávající letadlo: U ranveje právě sekala trávu!

Autor: lim - 
8. října 2023
17:09

Křídlo letadla tragicky zasáhlo sedmadvacetiletou matku tří dětí na letišti v Oklahomě, zrovna když na malém letišti sekala trávu. Pilot se ještě pokusil vzlétnout, ale nedokázal dostatečně rychle nabrat výšku. Maminka na místě zemřela. Podle úředníků nebylo vzneseno žádné obvinění.

Podle serveru New York Post sedmadvacetiletá zaměstnankyně parku a matka tří dětí Samantha Hayesová sekala trávník u ranveje místního letiště. V tu samou chvíli se chystal přistát pilot jednomotorového letounu Beechcraft Bonanza A36. Když ženu u ranveje spatřil, pokusil se znovu vzlétnout. Bohužel se mu nepodařilo dostatečně rychle nabrat výšku a nic netušící maminku tří dětí křídlem smrtelně zasáhl do hlavy.

„Jsme zdrceni smrtí jednoho z členů našeho týmu,“ uvedla v e-mailu manažerka města Vickie Pattersonová. „Je to strašná tragédie. Hlubokou soustrast rodině, přátelům a spolupracovníkům Samanthy. Naší prioritou je vždy bezpečnost zaměstnanců a veřejnosti. Je teď důležité zjistit, jak k nehodě došlo.“

Jak dodává Darelene Tadleighová, Samantha byla také svobodnou maminkou tří dětí: „Tvrdě pracovala, aby jim poskytla bezpečný a milující domov. Miminka budou vědět, jak moc je jejich maminka milovala. Bůh měl pro ni svůj plán a pro nás je to teď těžké zpracovat. Jeho cesty jsou ale vyšší než ty naše."

Podle informací úřadů zatím nebylo vzneseno žádné obvinění. Nehoda se ale nadále vyšetřuje.

Video  Exploze letadla v africkém Mali: Na palubě byli i wagnerovští žoldáci  - Reuters
Video se připravuje ...

aquarie ( 9. října 2023 01:40 )

Buh nemel zadny plan, meli mit koordinovane prace ve vztahu k rezimu na letisti (chapu, ze muze dojit k vyjimecne situaci, ale zatim nic neni zmineno),ted budou tri male deti bez mamy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání