Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nešťastník utrpěl vážné popáleniny: Po transplantaci obličeje našel dívku snů!

Autor: štt - 
12. srpna 2023
16:27

Američan Joe DiMeo (24) při utrpěl při autonehodě rozsáhlé popáleniny a musel podstoupit transplantaci obličeje. Osm měsíců po náročné léčbě se na internetu seznámil se svou nynější přítelkyní. Když se setkali osobně, byla to láska na první pohled. 

Mladík před lety přežil svou vlastní smrt. Po autonehodě došlo k výbuchu a on utrpěl vážné popáleniny třetího stupně. Lékařům se podařilo jeho život zachránit, ale čekalo jej na dvacet plastických operací. Žár totiž zasáhl 80 % kůže, uvedl deník New York Post.

Rodák z New Jersey dlouho čekal na finální zákrok – na transplantaci obličeje. Dlouho byl veden v registru žadatelů, než jej oslovili z lékařského centra Langone na Newyorské univerzitě. Krom obličeje mu lékaři přišili obě ruce. Joe se tak mohl těšit na návrat do společnosti.

Při hledání partnerky se nebál být upřímný a na online seznamkách uváděl svůj životní příběh. Odvaha, s níž se k hendikepu přihlásil, imponovala Jessice Perezové. Nejdříve si společně psali a telefonovali. Po pár měsících se Joe odhodlal ženu pozvat na večeři.

Přestože Jessica žila v té době v Ohiu, nabídku s radostí přijala. Když se spolu konečně setkali, ihned věděla, že je to ten pravý. Na svém partnerovi si nejvíce cení jeho starostlivosti a laskavosti, která ji zaujala již během prvních telefonátů. Nyní spolu šťastně žijí již třetím rokem.

O jejich vztahu natočila video. Přestože většina diváků páru přála vše dobré do nastávajícího života, někteří se Joeovi za jeho vzhled posmívali. Ten si z nich nedělá těžkou hlavu, ale zato Jessicu dohání ke zlosti. Podle svých slov nedokáže pochopit, jak může být někdo tak nepřející.

Přestože je Joe z nejhoršího dávno venku, musí pravidelně jezdit do nemocnice na kontroly. Během běžného dne si musí dávat pozor na sluneční záření a pokožku hydratovat. 

Video  Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu?  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi