Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dívka (†10) byla zavražděna: Před smrtí napsala vzkaz se jménem svého kata!

25. srpna 2023
10:30

Policisté údajně nalezli v domě desetileté dívky Sary Sharifové vzkaz se jménem vraha, který ji měl ubít k smrti. Podle některých zdrojů se má jednat o rodinného příslušníka.

Desátého srpna nalezli policisté v domě na jihu Anglie mrtvou desetiletou dívku Saru Sharifovou, kterou z Pákistánu přivezl do země její otec. Předpokládá se, že Urfan Sharif (41), partnerka Beinash Batoolová (29) a jeho bratr Faisal Malik (28) odcestovali den před nálezem těla z Velké Británie do Islámábádu.

Dosud není známá přesná příčina úmrtí, ale vyšlo najevo, že britská policie nalezla v domě vzkaz, na kterém je nejspíš prozrazeno jméno vraha. Daily Mail uvádí, že vzkaz napsal někdo blízký a píše v něm, že dívku ubil k smrti: „Kdokoli tohle bude číst, byl to (jméno vraha). Ubil ji k smrti, strašně se bojím.

Vzkaz je v rozporu s dřívějším tvrzením strýce, který uvedl, že si Sara zlomila vaz pádem ze schodů. Přestože stále není odhalena přesná příčina smrti, pitva odhalila, že Sara utrpěla mnohočetná a rozsáhlá zranění. Policie dodala, že ke zraněním docházelo již delší dobu.

V současnosti probíhá pátrání po pachateli. „Žádná informace není bezvýznamná. Pokud nám můžete pomoci, kontaktujte nás,“ žádá mluvčí policie v Surrey.

Video  Mučivá smrt mladičké Petry (†15) z Jihlavy. Michal ji po sexu vyhodil z okna!  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání