Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zuzanu našli mrtvou v kufru auta! Podle policie se utopila, blízcí ale podezřívají jejího partnera

Autor: fik - 
17. srpna 2023
20:51

Zuzanu ve středu 2. srpna odpoledne našli v kufru jejího auta, které bylo havarované v zavlažovacím kanálu. Z neznámých důvodů strhla volant do protisměru a skončila ve vodě. Okolí nechce věřit, že byla žena v autě sama. Podle Zuzaniny kamarádky za smrt mohl její přítel, který Zuzanu ještě toho rána obdaroval narozeninovým dárkem.

Zuzanino auto našli ve středu 2. srpna v odpoledních hodinách v zavlažovacím kanálu, kde havarovala, když jela z obce Štvrtok na Ostrově směrem na Bratislavu. Její tělo našli v kufru, bohužel, bez známek života. 

V čase tragédie se v okolí zrovna nacházeli sousedé Zuzany, kteří ihned přispěchali na pomoc. „Soused byl v těsné blízkosti, když se to stalo. Snažil se pomoct, já jsem ji neznala,“ svěřila se sousedka Andy. Auto z kanálu údajně pomáhal vytáhnout bagr, který náhodou jel kolem. 

„Z dosud nezjištěných příčin řidička vjela do protisměru a s vozidlem spadla do zavlažovacího kanálu. Policie přesné příčiny a okolnosti dopravní nehody vyšetřuje. Cestu museli, z důvodu dokumentování nehody a odstranění jejích následků, na několik hodin uzavřít,“ uvedla policie. 

Sousedé, kteří přiběhli jako první na pomoc, uvedli, že dveře jejího auta nešly otevřít. Prvotní odhady jsou takové, že když oběť nemohla otevřít dveře, snažila se z auta uniknout kufrem. Příčinou smrti bylo údajně utopení. 

Příbuzní Zuzany však věří, že v autě nebyla sama a z celé situace jsou zmatení. Zuzanu popisují jako usměvavou a vždy ochotnou pomoct. Tři dny před osudnou nehodou oslavila svoje narozeniny. Ráno na sociálních sítích sdílela příspěvek, ve kterém se chlubí narozeninovým dárkem od svého přítele.

„Její dcera mi to přišla říct, byla z toho úplně v šoku. Myslím si, že jí přítel strhl volant, když řídila,“ řekla jedna ze Zuzaniných kamarádek. „Dopravní nehoda je nadále ve stádiu policejního vyšetřování a policie přibrala několik znalců. Výsledky znaleckých zkoumání ale zatím nejsou k dispozici,“ informovala portál Plus JEDEN DEŇ mluvčí policie Mária Linkešová. „Soudní pitva také prokázala přítomnost alkoholu - 1,85 promile,“ dodala. 

Zuzaniny kamarádky tvrdí, že v den jejího úmrtí se na facebooku objevil falešný profil, který se za jejich zesnulou kamarádku vydával. Pod jejím jménem potom komentoval příspěvky a posílal zprávy. 

Na sociálních sítích se také rozjela debata o tom, jak je cesta, na které k havárii došlo, v nebezpečném stavu a řidiči po ní jezdí příliš rychle. „Ta silnice už dávno měla být opravená,“ oznámila Janka. „Ta cesta je strašná - panelová a někteří tudy jezdí strašně rychle,“ napsala Maria v komentářích.

Video  Děsivá nehoda: Tři zranění a jeden mrtvý u Kácova  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

zirioges ( 22. srpna 2023 11:30 )

Podnapilá žena si lehla do kufru auta a usnula.
Druhá osoba (podnapilá?) vjela (úmyslně?) s autem do vodního toku, vystoupila, utekla a nechala ženu utopit i s autem.
Kdo bude vlastnit byt a konto utonulé ženy?

elopapx ( 18. srpna 2023 07:05 )

Přesně

Však česká policie by to nevyhodnotila jinak
o českém soudu nemluvě. Za dobré všimné by pachatel dostal odměnu za “strádání v době vyšetřování” a pozůstalí pokutu + k úhradě náhradu za odlízeni . auta .

Přítel byl tedy spíš NEpřítel .

Lomikel ( 18. srpna 2023 03:06 )

Vlezla si pěkně do kufru, zamkla auto zevnitř, rozjela se a žbluňk do zavlažovacího kanálu.
Prostě klasická sebevražda po slovenském zůsobu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání