Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Televizní štáb vyrazil na místo vraždy mladé ženy: Vrah zlikvidoval i reportéra a pak zabil holčičku! Další jsou těžce zranění

Autor: rix - 
23. února 2023
13:27

Šílený střelec Keith Melvin Moses zastřelil v Pine Hills na Floridě dvacetiletou ženu, devítiletou holčičku a televizního reportéra Dylana Lyonse. Další dva lidé bojují o život v nemocnici. S policisty se Moses nebaví a čeká na svůj trest. Komunita mezitím truchlí za své blízké. 

Nepochopitelné běsnění začal Moses už dopoledne. Bezdůvodně zastřelil dvacetiletou ženu sedící ve svém autě. Z místa pak podle místního šerifa Johna Miny uprchl. Krátce poté na místo zamířili nejen záchranáři, ale také televizní štáb zpravodajského pořadu Spectrum News 13. 

Nikdo nemohl v tu chvíli tušit, že se vrah na místo činu vrátí. A nejen to. Jen co Moses dorazil, začal opět střílet. Tentokrát mířil na novináře a fotografa. Čtyřiadvacetiletý reportér Dylan Lyon na místě zemřel, zatímco fotograf bojuje v nemocnici o život. Jeho stav je kritický. 

Ani v tu chvíli se střelec nezastavil. Vnikl do jednoho z domů, kde nelítostně popravil teprve devítiletou dívenku. Neušetřil ani její matku, která stejně jako fotograf bojuje o život v nemocnici. Holčička zraněním podlehla. 

Posléze už se policistům podařilo střelce zadržet. „Je mu teprve devatenáct, ale má za sebou dlouhou kriminální minulost,“ uvedl podle deníku New York Post šerif Mina. Jak dále vysvětlil, nezdá se, že by mezi útočníkem a jeho oběťmi byl nějaký vztah. „Moc nám toho zatím neřekl,“ poznamenal Mina. Jaký trest střelec dostane, není zatím jasné. 

Místní komunita je ze šíleného činu zdrcená. „Vůbec nikdo si nezaslouží být obětí takové agrese. A už vůbec ne matka s dítětem nebo novináři,“ kroutil hlavou detektiv. „Je to pro nás všechny extrémně zničující. Modlíme se za ty, kteří bojují v nemocnici o život,“ uvedla novinářka a kolegyně zastřeleného reportéra Celeste Springerová. 

Video  Policisté v Hloubětíně zastřelili zloděje, šel proti nim se sekyrou.  - David Malík
Video se připravuje ...

 

 

new era ( 24. února 2023 16:22 )

Presne tohle vzdycky rikam ja! Ti kriminalnici se taky neohlizeli na lidska prava, na potreby obeti, atd. Ale jakmile jsou ve vazbe, berou se na ne ohledy. A kdyz jde o zvlast zavazny zlocin, utajuje se jejich identita, no moje nervy!! Prezivsi rodiny a prezivsi obeti si museji samy platit terapii, aby se pres to dostaly, kolikrat kvuli PTSD prijdou o praci, vztah, domov, a ten h#@zl, ktery to zpusobil, je v teple a ma pravidelnou stravu 🤮🤮🤮🤮🤮

Makyna123 ( 24. února 2023 13:59 )

Souhlasím, hned postavit ke zdi a je to. K čemu toto zavírat a 50 let krmit v base nebo čekat 20 let na popravu. On se taky neptal, namířil a střelil, vrátila bych mu to stejně

new era ( 24. února 2023 12:40 )

Doufam, ze ho nezapomenou za 30 let propustit za dobre chovani. To mu bude 49, takze bude mit dost casu, aby toho jeste spoustu napachal. Navic ted bude mit zadarmo fitko, knihovnu, lekarskou peci, cili bude fyzicky i psychicky lepe pripraveny, nez ted. V normalnim svete by takovy clovek sel ke zdi bez soudu. Ale my zijeme v Kocourkove.

new era ( 24. února 2023 12:36 )

.....a o to prave jde. Veznice jsou v USA skvely business, proto se ceka tak silene dlouho na trest smrti, protoze to vydelava. A samozrejme se tomu da nejaka nalepka, aby vsichni verili, ze to ma legislativni opodstatneni.

bizon_pepa ( 24. února 2023 08:15 )

Je mu teprve devatenáct, ale má za sebou dlouhou kriminální minulost,
Tak kdypak bude diskuze zrušena?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání