Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vážná nehoda na Benešovsku: Řidič se čelně srazil s kamionem, na místě zemřel!

Silnici I/3 u Olbramovic na Benešovsku uzavřela 3. června 2023 brzy ráno nehoda, při které zemřel řidič osobního vozu.
Silnici I/3 u Olbramovic na Benešovsku uzavřela 3. června 2023 brzy ráno nehoda, při které zemřel řidič osobního vozu.  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
3. června 2023
14:56
Autor: ČTK - 
3. června 2023
08:11

Silnici I/3 u Olbramovic na Benešovsku uzavřela v sobotu ráno nehoda, při které zemřel řidič osobního vozu. Osobní auto narazilo čelně do kamionu. Silnice byla neprůjezdná více než devět hodin. Ve 14:30 byla zprůjezdněna, avšak řidiči musí úsekem projíždět sníženou rychlostí, řekla ČTK policejní mluvčí Michaela Richterová.

Vozy havarovaly po 05:00. „Řidič osobního vozu z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s kamionem,“ uvedla Richterová. Osobní auto začalo po nárazu hořet. Zda za havárií nemohla být například náhlá zdravotní indispozice řidiče, prověří nařízená soudní pitva.

„Náraz byl natolik silný, že tahač kamionu skončil mimo komunikaci a návěs zůstal na vozovce. Oba řidiče, jak osobního, tak nákladního auta, museli hasiči vyprošťovat,“ doplnila mluvčí.

Odstraňování následků nehody a vyšetřování na místě trvalo až do odpoledne. Původní předpoklad konce uzavírky byl dopoledne, avšak bylo nutné odklidit havarovaný nákladní vůz a vozovku vyčistit od vyteklých pohonných hmot. Dopravu na tahu mezi Prahou a Táborem policisté odkláněli přes Olbramovice.

Video  Jak se chovat u dopravní nehody  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání