Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragický konec rodinné dovolené: Máma zemřela na otravu vodou!

Autor: rc - 
22. října 2023
15:36

Tragédii skončila dovolená rodiny z americké Indiany. Máma Ashley Summersová (†35) měla poslední den dovolené neuvěřitelnou žízeň, kterou nedokázala uhasit. Navzdory tomu, že vypila velké množství vody. Během pouhých dvaceti minut vypila téměř dva litry tekutiny. Po návratu domů náhle zkolabovala v garáži a zemřela.

Začátkem července letošního roku vyrazila Ashley se svou rodinou k jezeru Freeman v americké Indianě. Rodina u jezera trávila dovolenou od soboty 1. července do úterý 4. července. Právě v úterý ráno začala Ashley bolet hlava a měla velkou žízeň. Snažila se ji uhasit, ale marně. Podle informací britského deníku Daily Mail vypila téměř 2 litry vody a to během pouhých dvaceti minut.

Výlet nakonec skončil tragicky. Poté, co se rodina vrátila domů, zkolabovala v garáži. Na místo vyrazili záchranáři, kteří ji převezli do nemocnice. Utrpěla otok mozku. Lékaři jí diagnostikovali otravu vodou neboli hyponatrémii. Jedná se o stav, kdy je hladina sodíku v krvi příliš nízká. Ženě už nedokázali pomoci. „Byl to pro nás velký šok,“ uvedl Devon Miller, bratr Ashley.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání