Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Amerikou otřásla vražda čtyř studentů: Otec sympatické krásky popsal strašlivé detaily

Autor: rix - 
20. prosince 2022
19:32

Američtí policisté řeší brutální vraždu čtyř studentů ve městě Moscow ve státě Idaho. Neznámý pachatel minulý měsíc nebohé Američany ubodal v jejich postelích. Mezi mrtvými jsou dvě krásné dívky, jeden muž a jeho přítelkyně. O šíleném mordu promluvil otec jedné z obětí. Z detailů zůstává rozum stát.

Otec jedné z obětí popsal strašlivé detaily nepochopitelné vraždy. „Ani nemělo smysl volat záchranku. Byly to obrovské otevřené rány. Ani to nepůsobilo jako bodnutí,“ popsal scénu na místě Steve Goncalves, otec Kaylee Goncalvesové.

Muž apeloval na dívky, které se ve městě pohybují, aby si dávaly pozor na zvlášť sadistického pachatele. Policisty opakovaně kritizoval za jejich údajnou pasivitu a neochotu. V prvních fázích vyšetřování prý udělali několik chyb. „Jsou nezkušení,“ obvinil je podle deníku Independent.

Kriminalisté se brání s tím, že případ je v procesu vyšetřování, a tak nechtějí zveřejňováním informací cokoli pokazit. Podezřelého podle všeho ale stále nemají. „V tuto chvíli nebyl identifikován žádný podezřelý a veřejnosti budou zveřejněny pouze prověřené informace, které nebrání vyšetřování,“ uvedli detektivové.

Matka zavražděné dívky uvedla, že rodina shání finance, za něž by případně sehnala soukromého detektiva. „Pokud to bude nutné, budeme si muset sehnat soukromého vyšetřovatele,“ potvrdila.

Kayleeiny spolubydlící Madison Mogenovou, Xanu Kernodleovou a Ethana Chapina prý před sebevraždou pronásledoval podezřelý muž. To se nicméně odehrálo tři týdny před mordem.

Ještě podivnější na celém případu je to, že zbylí dva spolubydlící útok prospali. Sám šéf tamních policistů to označil za velmi podivné. Vyšetřovatelé i proto čekají na výsledky toxikologických zpráv, aby se ujistili, že studenti nebyli pod vlivem drog.

Video  Insta Crime Podcast: Děsivá vražda jako z Majora Zemana! Tělo ve studně našli až po osmi letech.  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

begonie ( 21. prosince 2022 05:25 )

nika70 - pamatuji si to a závěr vyšetřování byl opravdu velmi a velmi nepravděpodobný

nika70 ( 20. prosince 2022 20:00 )

Aby to nedopadlo jako s tou holkou u nás. Verdikt: Sebevražda 10 bodnými ranami

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání