Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Otec obětoval vlastní život kvůli invalidní dceři: Skočil pro ni do ledové vody a zahynul

Obětavý otec (†86) zemřel poté, co hrdinně skočil do vodního kanálu, aby zachránil svou nebohou invalidní dceru.
Obětavý otec (†86) zemřel poté, co hrdinně skočil do vodního kanálu, aby zachránil svou nebohou invalidní dceru.  (Autor: Google maps/profimedia)
Autor: rix - 
7. září 2021
16:05

Obětavý otec zemřel poté, co hrdinně skočil do vodního kanálu, aby zachránil svou nebohou invalidní dceru, která za nejasných okolností ztratila kontrolu nad svým vozíkem. Muž se sám dostal do potíží a zemřel, dceru mezitím vytáhli pohotoví kolemjdoucí.

„Byl oddaný péči o svou hendikepovanou dceru a jeho posledním aktem lásky bylo obětování vlastního života, aby zachránil její,“ uvedli rodinní příbuzní podle deníku Mirror.

Rodina dále poděkovala ostatním kolemjdoucím, kteří vytáhli nebohou dceru ven z vody. „Pomozte mi najít ty neuvěřitelné lidi, kteří se zastavili, aby pomohli při včerejším incidentu, u kterého zemřel můj otec,“ apelovala na sítích druhá dcera Francesca Caseyová. 

Casey Lawrence (†86) přišel o život, když zachraňoval z vody svou postiženou dceru. Ta byla upoutána na invalidní vozík, který se stal neovladatelným a sjela s ním do vodního kanálu Bude v anglickém Cornwallu. 

Není jasné, jak je možné, že vozík vjel do vody. Ačkoli ke kanálu ihned vyjela záchranná služba, tátovi nemocné dcery již nebylo pomoci. „Na místě byla potvrzena smrt asi 80letého muže. Byli informováni jeho nejbližší příbuzní,“ uvedli záchranáři.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání