Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vrah malého Marečka (†2) zemřel ve vězení! O sebevraždu nešlo, myslí si jeho rodiče

Aktualizováno -
1. července 2020
20:29
Autor: jel - 
1. července 2020
20:07

Josef Kuča (†21) týral svého nevlastního syna Marka (†2) tak krutě, že chlapeček zemřel. Mlátil ho, sprchoval pod studenou vodou, dítě utrpělo i popáleniny. Teprve minulý týden mu Vrchní soud vyměřil výjimečný trest 22 let ve vězení. Trest si ale příšerný otčím neodpyká, ve vězení totiž zemřel! Podle policie nejde o cizí zavinění, rodiče vraha však nevěří, že by si jejich syn vzal život!

Teprve minulý týden odsoudil pražský Vrchní soud pravomocně Josefa Kuču, který nechutným způsobem utýral svého nevlastního synka Marečka. Za odporný zločin si měl odsedět 22 let ve vězení. 

Podle informací serveru Expres však vrah ve vězení zemřel, což jim potvrdili jeho rodiče. Policie jim smrt pouze oznámila, odmítla však prý říct jakékoliv podrobnosti a stejnou odpověď dostala rodina i od vězeňské správy. „Prakticky nic nevíme. Jen nám řekli, že vyloučili cizí zavinění, ale že nám víc říct nemohou, dokud to nevyšetří,“ prozradil zdrcený Kučův otec.

„Když jsme s ním mluvili naposledy, to bylo dva dny před soudem, řekl nám, že nemá v úmyslu si brát život. Že ho nic nezlomí a že si svůj trest chce odsedět,“ dodal s tím, že pokud šlo o sebevraždu, nerozumí tomu, jak se ve vězení dostal k nějakému předmětu, kterým by si vzal život, rodina prý navíc smrt nese velice špatně.

„Všichni jsme si samozřejmě vědomi trestného činu, který spáchal. Ale je to pořád náš syn,“ vysvětlil mediu tatínek a uvedl, že jeho matka nese smrt ještě mnohem hůře. Ta navíc Expresu řekla, že si je jistá, že by se její syn sám nezabil a navíc tomu jeho chování ani nenasvědčovalo. „Vím, že by si život nevzal. Byl šestnáct měsíců ve vazbě v Litoměřicích a nic nenasvědčovalo tomu, že by si vzal život,“ řekla.

Podle ní byla situace s jejím synem po posledním soudu velmi zmatená, sama totiž nevěděla, ve kterém vězení je, a nemohla ho ani navštívit ani mu napsat dopis. Teď jí zase odmítají dát synovy věci, než se celý incident vyšetří.

reiner ( 3. července 2020 14:24 )

Ono to vypadá, že ta jejich famílie bude chtít po státu prachy, prevíti - na to je užije. Já myslím, že si to hodil, když si uvědomil, co ho během těch 22 let čeká ....

BoziMilda ( 2. července 2020 22:08 )

Jaký to má smysl ? Více kliků, více reklamy, více peněz. O nic jiného tu nejde. To snad každý čtenář bulváru prokoukne do měsíce.

majojo ( 2. července 2020 19:37 )

Vyrábí se regionální obdoba toho, co se děje v Americe. My tu bohužel Afroameričany nemáme, tak se musí ke glorifikaci zvolit jiné etnikum. A ti zlí - oni ho zavraždili, to si přece nezasloužil.

majojo ( 2. července 2020 19:34 )

Už zbývá jen, aby matinka prohlásila, že její syn měl kladný vztah k dětem, jen s nimi jaksi nedovedl zacházet.

balcarova3 ( 2. července 2020 17:35 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání