Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blondýnka ubodala 189 ranami krásnější sestru (†17) a pak jí vydloubla oči: Ve vězení má strávit 13 let!

Autor: shp - 
23. října 2019
16:12

Horor, který se odehrál na chladném Východě, nezůstal bez trestu. V březnu roku 2016 Ruska Elizaveta Dubrovina (22) brutálně zavraždila svou mladší sestru Stefanii (†17) a následně jí vydloubala oči z důlků. Za svůj krutý čin byla nyní odsouzena na 13 let vězení.

Sestry Elizaveta a Stefania Dubrovina spolu vyrůstaly v dětském domově. Jejich sourozenecká láska však vzala za své ve chvíli, kdy se mladší z krásek začalo dařit ve světě modelingu.

Krvavý večírek

Na večírku pořádaném milencem Stefanie, kde obě požily alkohol a drogy, se projevila skrývaná nenávist Elizavety brutálním způsobem. Svou sestřičku bodla celkem 189 ranami nožem do životně důležitých orgánů, vydloubala jí oči a uřízla pravé ucho. Mladá kráska na místě vykrvácela.

Zohavené nahé tělo své mladičké přítelkyně našel její amant Alexej Fatějev (44), když se vrátil na místo činu s dalším alkoholem, se kterým měli v úmyslu pokračovat v mejdanu. Scénu, která jej čekala v jeho vlastním bytě, nemohl očekávat.

Vražedkyně skončila na psychiatrii

Zabránil Elizavetě v útěku a zavolal policii. Ta ji okamžitě zadržela a předala do péče psychiatrů. Po třech letech byla uznána za psychicky způsobilou a postavena před soud. Ten ji odsoudil ke třinácti letům ve vězení. Rozsudek vyslechla s kamennou tváří.

Všechny známé zločin Elizavety Dubroviny zaskočil. Sestry spolu měly krásný sourozenecký vztah, což prokazuje i množství fotografií, na nichž se objímají. Jejich teta Ekaterina Dubrovina označila smrt Stefanie za šokující tragédii.

Je nevinná, říká známý

Když jsem se o tom dozvěděla, ztuhla mi krev v žilách“, prohlásila. Herec z Petrohradu a společný známý, Stas Baretskij (45), se k rozsudku vyjádřil negativně. Trest je prý příliš tvrdý a je přesvědčen o Elizavetině nevině.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání