Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vydloubla jí oči a uřezala uši! Blondýnka (19) zabila ze závisti sestru-modelku (†17)

Autor: shp - 
3. března 2016
20:46

Vyrůstaly spolu, milovaly se, ale pak se jedna z nich stala oblíbenou modelkou a ta druhá to snášela hůř než špatně. Jakmile se Elizaveta Dubrovina (19) z ruského Petrohradu zpila pod obraz a zdrogovala, neudržela svou závist na uzdě a napadla sestru Stefanii (†17) s nožem v ruce.

Pobodala ji celkem 14krát, což neměla Stefanie šanci přežít. To ale zfetované a závistivé Elizavetě nestačilo. Své sestře vydloubla oči a uřezala uši. Její tělo bylo děsivě zohavené.

Vše přitom začalo nevinným večírkem, který u sebe doma pořádal nejmenovaný muž, možná přítel Stefanie. „Není stoprocentně jisté, že s ním měla romantický vztah. Víme jenom, že ji fotil,“ řekl její kamarád.

K domácí pařbě se později přidala i Elizaveta. Společně si všichni užívali drog a alkoholu. Když však chlast došel, rozhodl se muž, že půjde koupit další. Jakmile se zabouchly dveře, vrhla se Elizaveta na svou sestru.

Tu brutálně zabila a zohavila. Policie vražedkyni poté zatkla a umístila do vazby. Obě dívky pocházejí z větší rodiny. V dětství však byly odebrány rodičům. Vyrůstaly ale jedna s druhou.

6010 ( 30. června 2016 10:14 )

To není možné.Ale pokud se to opravdu stalo, tak z toho je vidět, co dokáže alkohol a drogy.Hrůza.

byvalyvoliccssd4 ( 4. března 2016 05:34 )

Putinova mládež.

mandat ( 4. března 2016 00:27 )

Ta 17 leta pozuje ze silikonova pornohvezda.

Zobrazit celou diskusi