Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Modelka Anna (†32) hledala v Itálii štěstí, ale našla smrt. Někdo ji zavraždil

Autor: lm - 
4. listopadu 2015
19:37

V zahraničí hledala štěstí, ale místo toho našla krutou smrt. Italští policisté vyšetřují případ záhadného úmrtí slovenské modelky, kterou našli utopenou v rákosí. Annu Schniererovou (†32) někdo nejspíš zavraždil.

Podle italského portálu La Sentinella bylo bezvládné tělo mladé modelky nalezeno 30. srpna v bývalém lomu Strambini. Při pitvě vyšetřovatelé zjistili, že Anna měla na rukou dva vpichy, které vznikly krátce před smrtí. Mladá žena tak buď brala drogy, nebo ji někdo omámil. V krvi navíc měla vysokou koncentraci alkoholu.

Policisté zahájili trestní stíhání vůči neznámému pachateli pro trestný čin vraždy. Před pár dny si kriminalisté přišli pro jejího partnera Paula Edwarda Benedettiho (53), u něhož při prohlídce našli velké množství zbraní, falešný pas a policejní odznaky. Muž se bránil, že dříve provozoval střelnici a je sběratel. Nakonec skončil ve vazbě.

Anna zřejmě v Itálii moc štěstí nenašla. Podle italských médií přišla do země už před lety, ale v modelingu se jí moc nedařilo. Poslední dobou si přivydělávala jako společnice. Koncem června se prý pokusila o sebevraždu. Po skoku z útesu dopadla do křoví a podařilo se ji zachránit.

asijo ( 5. listopadu 2015 00:58 )

Prostitutky nelituju.

datelobecny ( 4. listopadu 2015 20:34 )

Je to vůbec ona na těch dalších fotkách?! A nebo na té první zapracoval řádně fotoshop? Taková vyžilá šlápota na těch dalších fotkách s nezdravou pletí. Takových líných špín ani není škoda.

jerry ( 4. listopadu 2015 19:53 )

Modelka .. asi tak jako Krainová ve Francii.

Zobrazit celou diskusi