Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladík se zabil pár měsíců po sebevraždě své sestry (†17): Na sociální síti sdílel pochmurné komentáře

Autor: rc - 
22. října 2019
19:30

Před deseti měsíci se rozhodla spáchat sebevraždu Quinn Beadleová (†17). Dva měsíce před výročím její tragické smrti se rozhodl ukončit svůj život i její bratr Dyllon (†21), který se nedokázal smířit se sestřinou smrtí. Zdrcená máma sourozenců Tracey uvedla, že tento svět byl pro něho příliš krutý a že nedokázal žít bez své sestry.

V prosinci roku 2018 si Quinn Beadleová objednala své oblíbené jídlo a posléze rodině oznámila, že jde ven. Nevzala si však klíče, což její blízké znepokojilo. Chvíli po ní se vydal ven vyvenčit psy i její otec David. Když došel na konec ulice, uviděl záchranku a policejní auta. Posléze se dozvěděl zdrcující zprávu. Jeho sedmnáctiletá dcera se oběsila na stromě. Rodina nejdříve chtěla, aby byl strom, na kterém si jejich mladá dcera vzala život, pokácen. Nakonec se však rozhodli, že místo zachovají a udělají tam pomník. Na stromě visí srdíčka, svíčky a u místa byly vysázeny květiny.

Podle informací britského deníku Daily Mail Quinn bojovala s depresemi. V roce 2006 ji měl přes internet zneužívat padesátiletý muž. Policie se případem zabývala, ovšem nakonec nebylo vzneseno žádné obvinění. Od té doby se však chování Quinn změnilo. V červnu roku 2018 měla začít brát antidepresiva. „Viděli jsme, jak se po tom Quinn změnila. Začala být odměřená. Nechtěla být mezi lidmi. Vždy viděla v lidech to nejlepší a teď cítila, že její důvěra byla zlomena,“ uvedla její máma Tracey pro britský deník The Sun.

Smrt Quinn velice zasáhla jejího bratra. Uzavřel se do sebe a plně se věnoval charitě, kterou rodina založila po její smrti. Charita měla pomoci lidem, kteří si prošli stejnou tragédií. Deset měsíců po smrti Quinn však rodina přišla i o druhé dítě. Dyllon spáchal sebevraždu ve svém bytě v Manchesteru. Vzít si život se rozhodl dva měsíce před výročím smrti své milované sestry.

„V brzkých ranních hodinách v úterý se náš milovaný syn Dyllon rozhodl, že tento svět je pro něho příliš krutý. Rozhodl se vzít si život stejně tak jako jeho malá sestra Quinn v prosinci. Jen doufám, že jsou někde tam znovu spolu,“ uvedla Tracey. Dyllon po smrti své sestry na sociálních sítích sdílel pochmurné komentáře, ve kterých přiznal existenciální krizi. „Občas se cítím jako postava v nějaké simulační hře, která je hrána nějakým tučňákem,“ napsal na facebook.  

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo
v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop

Lubomír Babáček ( 22. října 2019 21:07 )

Dnešní mládež, zejména tzv. "teenageři" ze západu jsou zhýčkaný, neschopný a psychicky labilní dobytek, který si neumí vážit (krom jiného), života svého, natožpak cizího. Berou si své bídné životy kvůli naprostým banalitám, nedokáží se vyrovnat s absolutně nedůležitými okolnostmi v jejich nudném životě při neustálém čuměním do svých blbých smartfonů a možná také proto, že mnozí nevědí, jaké pohlaví si zvolit. Nakopat je všechny do pr.ele. Takovéto budoucí pokolení bude příčinou brzkého konce civilizace, jelikož nebude schopna řešit zásadní problémy, který svět přináší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání