„Ric a já jsme byli odloučeni skoro po tři roky. Ale stále jsme spolu žili a pořád vyplňovali rodinné auto,“ uvedla na úvod dojemného příspěvku na instagramu, aby osvětlila, že s hudebníkem ji stále pojila řada věcí. Ostatně právě ona ho taky doma našla mrtvého...

„Každý, kdo Rica znal, věděl, že býval odměřený. A nebýval zrovna společenský. Ale když se rozhodl, že se na vás zaměří, bylo to, jako když vyjde slunce,“ zavzpomínala na svou životní lásku.

„Jeho úsměv a pohled vás zahřál a dopřál vám, že jste se cítili jako ta nejvýjimečnější osoba na světě. Já to na sobě cítila většinu svého života. Velmi dlouhou dobu nebyl nikdo jiný než Ric, díky komu bych se cítila tak milována. Bylo to moje slunce,“ doplnila s tím, že Ocasek, s nímž má syny Jonathana (25) a Olivera (21), sice uměl být velmi náladový a zasmušilý, jí na tom ale nezáleželo. Dokonce si vzpomněla na jeho přezdívku z dob, kdy se poprvé setkali - 'pán zhouby'.

„Jako květina jsem otáčela hlavu, tam kde byl, abych zachytila jeho paprsky. A náš rozchod to ani trochu nezměnil,“ svěřila se kráska Pavlína. „Svůj život jsem si naplánovala kolem toho, jak už to tak člověk dělá, závisela jsem na pozici slunce na nebi.“

Není tedy divu, že ji jeho smrt letos v září velmi zasáhla. „Jeho smrt je konec mého světa, jak ho znám,“ nechala se dokonce slyšet Pořízková na instagramu, jako by už teď neměla pro co žít. Pravděpodobně se tak nyní potýká s depresemi, které snad ale časem překoná. Její rodina by jistě nechtěla přijít o další milovanou osobu.

VIDEO: Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi Youtube.com

Fotogalerie
68 fotografií