Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Psycholog ze žárlivosti usekl ženě obě ruce: S bionickou paží teď nafotila sérii sexy fotografií

Autor: yks - 
4. července 2019
19:00

Ještě jí nebylo 25 let, když jí žárlivý manžel usekl sekerou obě ruce v zápěstí. Přesto to Ruska Margarita Gračjovová (27) nevzdala a dnes se kromě dvou krásných dětí může pochlubit i novou bionickou paží. 

Než promovaný psycholog Dmitrij Gračjov začal věřit tomu, že je mu jeho manželka Margarita nevěrná, prožili spolu mnoho romantických chvil. V prosinci 2017 ale udělal něco nemyslitelného.

Přesvědčený o tom, že v jejich vztahu je někdo třetí, naložil svou manželku do auta a odvezl ji do lesa. Tam ji svázal, donutil ji pokleknout a sekerou jí usekl obě ruce v zápěstí. Gračjov dostal za tento brutální čin 14 let, ale jeho následky už nebylo možné úplně odčinit.

Lékařům se podařilo ženě levou ruku přišít zpět a Margarita ji může částečně používat. Pravá ruka už ale byla příliš poškozená a vrátit ji už nebylo možné. „Měla jsem deprese, že s těmi jizvami už nebudu vypadat sexy,“ svěřila se Margarita. 

Nakonec se ale rozhodla přijmout svou novou situaci jako výzvu. Navíc získala novou bionickou paži, která fascinuje nejen její děti. „Říkají, že teď mají mámu Transformera,“ usmívá se Margarita, která souhlasila s tím, že nafotí sérii snímků dokumentujících její vnitřní proměnu a vůli být znovu krásná. „Sexualita - jak se projevuje?“ okomentovala je při jejich publikaci.

elopapx ( 7. července 2019 23:57 )

No nevím,zda jen tam.V Plzni nedávno jeden zhrzený idiot polil bývalku kyselinou.Oslepla a ještě má znetvořený obličej.Dneska jsou ti chlapi měkkouši ..ani rozchod neunesou...

latecia ( 4. července 2019 20:02 )

Dobre mu to nandala. Nenech si znucit zivot nejakym psychopatem.Ukaz mu ze trpet nehodlas!

jelenovi ( 4. července 2019 19:40 )

Prijde o pravou ruku a nejvetsi starosti ji dela to, ze to nebude sexy??

Monikay ( 4. července 2019 19:38 )

paní je krásná, ale tomu chlápkovi měli taky useknout ruce a nechat ho ať si ve vězení poradí

HledacPravdy ( 4. července 2019 19:09 )

A takovej magor radí lidem, jak se chovat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání