Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Satanistka Nasťa „usexovala“ partnera (†24) k smrti: Pak mu usekla hlavu i penis

Autor: shp - 
29. března 2019
20:10

Hodně drsný případ, ze kterého se normálním lidem budou zvedat žaludky, se odehrál v chladném Rusku. Servírka Nasťa Belošapkinovová (21) z města Orel na západě země si užívala sadomasochistických hrátek se svým přítelem Dmitrijem Sinkevičem (†24). Jenže tak moc tlačila, mačkala a škrtila, až svého přítele zamordovala. U toho ale nezůstalo.

Škrtila ho a mučila, až z něj vyprchal všechen život. Zdálo by se, že šlo o nehodu, žena ale měla nejspíš na svého milence pořádně spadeno. Namísto toho, aby Nasťa vytočila číslo tísňové linky, rozhodla se totiž mrtvolu svého milého zohavit.

Během krvavého satanistického rituálu uřízla Dmitrijovi hlavu, genitálie i končetiny. Oddělené hlavě odsekla tváře a kromě toho oddělila i prsty a rozpárala mu břicho, až vyhřezly vnitřnosti. 

Mladík zemřel na udušení během sadomasochistických hrátek. Podle sousedů rozvášněný pár vydával během orgie velmi hlasité zvuky. Na vše se přišlo, Nasťa se svěřila své sestře Xénii. Většinu částí Dmitrijova těla pak prý policie našla v jejím mrazáku. Chyběla ovšem játra. 

Našli všechno kromě jater

Našli všechno kromě jeho jater. V ledničce byla hlava, ruce a noha. Vypustila z něj všechnu krev. Poznala jsem ho jenom podle jeho kudrlinek,“ prohlásila Dmitrijova nevlastní matka Nina, která ho identifikovala.

„Viděl jsem, jak to tam vypadalo. Jeho maso měla rozvěšené na hácích, ale nenechali mě (policie, pozn. redakce), abych se podíval blíže,“ svěřil se soused. Nasťa dostala od soudu 10 let natvrdo za zabití.

5nastolevceskych ( 29. března 2019 22:14 )

Neplatila daně, každý řezník musí mít EET.

kuropatka ( 29. března 2019 22:12 )

Za maso na hácích 10 let

Taurus70 ( 29. března 2019 21:47 )

petr366 😂😂silen je internetovy bojovnik a silak zijici v imaginarnim svete ve skutecnem by dostal dve facky a bylo by po boji😂😂😵

petr366 ( 29. března 2019 21:40 )

Silene přej a bude ti přáno. Doufám, že ti tvůj sodomistický přítel při tvých hrátkách narve anál až ti poleze z tvé nestydaté tlamy. Uchy le.

silen ( 29. března 2019 21:32 )

...v Rusku je tohle možné, protože je to národ primitivních, neandrtálských troglodytů... Škoda, že není možné je nějakým kosmickým lejzrem všechny vyhubit..., byl by na Zemi klid a mír!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání