Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Saše (†20) ukousl opilý přítel kus nosu: Odpustila mu a po roce ji umlátil

Autor: chal - 
18. února 2019
18:40

Oleg Myšadajev (20) v opileckém záchvatu zuřivosti zabil svou přítelkyni Alexandru Šapošnikovou (†20) a následující dva dny žil s jejím mrtvým tělem v bytě v ruském Saransku a pil vodku. Teprve pak zavolal policisty. Oleg byl přitom na svobodě jen díky Alexandře. V roce 2017 jí totiž ukousl kus nosu a ona uprosila soudce, aby ho neposílal do vězení...

Oleg Alexandře v roce 2017 posilněný alkoholem ztropil žárlivou scénu. Ta skončila až tím, že mladý Rus přítelkyni ukousl kus nosu. Incident pak řešil soud a zaznělo u něj, že agresor trpí nezvladatelným vztekem a žárlivostí. Hrozilo mu 18 měsíců za mřížemi.

Jenže napadená dívka se za Olega přimluvila a sdělila, že mu odpustila. Kdyby Oleg skutečně na rok a půl putoval za mříže, sympatická zaměstnankyně automyčky by dnes žila.

Mladého Rusa událost nijak nepoučila, Oleg v nezřízeném pití pokračoval dál. Neobměkčila ho ani dobrosrdečnost jeho přítelkyně, a rok po prvním soudu ji v opilosti napadl znovu, tentokrát ještě brutálněji. Oleg Alexandru pobodal nožem a zmlátil kladivem v bytě, ve kterém bydleli společně s kamarádkou.

Ta v době vraždy spala. Oleg ženě ráno řekl, že se v noci s Alexandrou pohádal a ona odjela pryč. Drobná dívka přitom ležela zavražděná v koupelně. Oleg ji ubil kladivem a pobodal nožem. Vyšetřovatelé ve své zprávě navíc uvedli, že oběť měla v zádech zapíchnuté kulečníkové tágo.

Policisté se o vraždě dozvěděli po dvou dnech, kdy jim věc oznámil sám vrah. Mrtvolu Alexandry našli v koupelně. Kromě vražedných zbraní v bytě našli také pět vypitých lahví vodky. Nyní mu hrozí 15 let vězení.

antismejd ( 18. února 2019 19:36 )

Rusko je zemí lidí s velice širokou duší..........

nika70 ( 18. února 2019 19:17 )

Spolubydlící musela mít hodně tvrdý spánek. A ještě se 2 dny nemyla?!

cocumysvole ( 18. února 2019 19:10 )

A já hlupák sem si myslel že takovýhle magoři jsou jenom v americe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání